به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم دادجود پیش از ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان حمل و نقل استان بوشهر اظهار داشت: ۳۱ پایگاه اورژانس جاده ای در سطح استان وجود دارد و در حالیکه استاندارد جهانی حضور اورژانس در صحنه های جاده ای ۱۵ دقیقه است، این آمار در استان بوشهر ۹ دقیقه است.
وی ادامه داد: زمان استاندارد حضور اورژانس در صحنه تصادفات شهری ۹ دقیقه است که این آمار در استان بوشهر، پنج تا شش دقیقه است.
رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان بوشهر، بیان کرد: در استان، پایگاه های شهری در مرکز فرمانداری ها و شهرهایی که بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند، مستقر هستند و در هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه اورژانس در استان وجود دارد در حالی که استاندارد آن، ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر است.
دادجو سه نقطه حادثه خیز استان را سه راهی بی بی حکیمه در ورودی خوزستان، جاده گناوه ـ کره بند و بندر عسلویه عنوان و تصریح کرد: حضور پایگاه اورژانس در این سه نقطه ضروری است.
وی یادآور شد: استاندار بوشهر مدیریت بحران استان را موظف به احداث پایگاه اورژانس در جاده گناوه ـ کره بنده کرده و در حالی که کانکس پلیس و کانکس اورژانس در محل مستقر شده، اما به دلیل نبود برق امکان راه اندازی این اورژانس وجود ندارد.
رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان بوشهر، گفت: در شهرستان عسلویه یک پایگاه اورژانس در بیدخون مستقر است و با توجه به اینکه جاده های این شهرستان به دلیل صنعتی بودن بسیار حادثه خیز هستند، نیاز به احداث و تجهیز اورژانس در این شهرستان داریم.
دادجو ابراز داشت: در سه راهی بی بی حکیمه پایگاه اورژانس احداث شده اما مشکل تامین برق دارد تا راه اندازی شده و به شهروندان و مسافران خدمات ارائه دهد.
وی اظهار کرد: پایگاه های اورژانس عالی شهر و کنگان نیاز به تجهیز دارند که مبلغ یک میلیارد ریال اعتبار برای این امر مورد نیاز است و در مجموع برای تجهیز همه ایستگاه های اورژانس استان، پنج میلیارد ریال اعتبار لازم است.
گفتنی است در این نشست، سرپرست معاونت عمرانی استانداری بوشهر با احداث و تجهیز ایستگاه اورژانس در سه نقطه حادثه خیز یاد شده موافقت کرد و گفت: در این خصوص تامین اعتبار لازم صورت می گیرد لذا این ایستگاه ها تا عید نوروز آماده شوند.