به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا کفاش شنبه شب در حاشیه شورای معاون آموزش و پرورش در ساری با بیان اینکه فرهنگیان باید مشکلات و مسائل صنفی خود را در قالب تشکل ها، مقاله به مسئولان نظام ارائه دهند، اظهارداشت: مشکلات صنفی فرهنگیان باید به گوش مسئولان نظام برسانند نه برای رفع مشکلات خود مدارس را تعطیل کنند.
وی با اشاره به اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی فرهنگیان و حل آن در دولت تدبیر و امید بوجود نیامد، افزود: برخی با نگاه های سیاسی مشکلات اقتصادی فرهنگیان را به گردن دولت تدبیر و امید می دازند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نیروهای انسانی این سازمان، اذعان داشت: در حال حاضر ۴۹ هزار و ۹۴۱ مربی بصورت تمام وقت در حوزه تربیتی فعالیت می کنند که بر اساس چهارچوب ساماندهی نیروی انسانی با کمبود ۱۲ هزار و ۱۱۰ مربی در حوزه تربیتی مواجه هستیم.
کفاش برنامه دراز مدت آموزش و پرورش در خصوص کمبود نیروی انسانی را جذب نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان صورت گیرد، گفت: از سال ۹۵ به بعد هزار نفر به معاونت پرورشس و فرهنگی افزوده می شود.
وی در زمینه سرانه پرورشی، تصریح کرد: سرانه پرورشی در مدارس کافی نیست و مدارس در پرداخت هزینه های اولیه خود با مشکل مالی مواجه می شوند زیرا سرانه فعالیت های آموزش و پرورش بسیار اندک است و این میزان پاسخگوی هزینه های جاری مدرسه نیست.
وی خاطرنشان کرد: ۱۷ هزار و ۷۶۳ مربی مشاور در وزارت آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند.
کفاش با بیان اینکه جذب نبروی انسانی غیر متخصص در مدارس از سوی مسئولان قابل بررسی است، اظهارداشت: برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای افزایش علم و دانش فرهنگیان غیر متخصص از وظایف این سازمان است و کلیه فضاهای پرورشی باید به فضای آموزشی برگردانده شود.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش مازندران یکی از برنامه های این نهاد را بهره گیری از توان مردم مازندران در ارائه خدمات بهتر عنوان و تصریح کرد: با توجه به مشکلات مالی امیدواریم مشارکت بیشتر مردم در حل مسائل و مشکلات داشته باشیم.
سید علی قاسمی از برگزاری همایش در خصوص مسائل آموزش و پرورش با حضور مازندرانی ها در اردیبهشت سال آینده در تهران خبر داد.