سمنان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بر استفاده از همه ظرفیت ها برای پوشش ۵۰ درصدی بیمه محصولات کشاورزی تا کید کرد و گفت: شبکه های مراقب و ... ظرفیت خوبی برای رسیدن به این مهم دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان سمنان، سید حسن میرعماد در جلسه ستاد بیمه کشاورزی استان سمنان به منظور بررسی روند بیمه گری دربخش کشاورزی در محل  بانک کشاورزی استان براستفاده از همه ظرفیت های استان برای افزایش سطوح بیمه، پوشش حداکثری و رسیدن به پوشش ۵۰ درصدی محصولات و ...  تا کید کرد.

وی گفت: مهندسان ناظر، شبکه های مراقب وصنف کارهای کشاورزی درشهرستانها ظرفیت  خوبی برای رسیدن  به هدف  برنامه وحتی فراتر از  آن نیز است.  

این مسئول به تعیین سطوح بیمه ای برای کارگزاران و مکلف کردن آنها برای رسیدن  به سطوح  تعیین شده تاکید کرد و اضافه کرد: با توجه به وضعیت پوشش بیمه دام ها و طیور در فرصت باقی مانده برای تحت پوشش حداکثر دام ها با توجه به شرایط  استان  اقدام شود.

میرعماد یادآور شد: در کنار ارائه خدمات، نهاده ها، تسهیلات و تزریق اعتبارات در بخش و استفاده بهره برداران از مزایای آن، باید بحث بیمه  به عنوان  یک ابزار حمایتی  تلقی شده  و بهره برداران با توجه به پرخطر  بودن استان  رغبت بیشتری  در این حوزه  از خود نشان دهند.

  محمد رضا حاتمی مدیر شعب بانک کشاورزی استان سمنان نیز با اشاره به آمادگی برای رایزنی با مسئولان صندوق بیمه  محصولات و انتقال نقطه نظرات اصلاحی و کاربردی در بحث بیمه بیان داشت: حضور بیمه گرها در زمان توزیع نهاده های کشاورزی و عقد قرارداد کشت فرصت خوبی برای پوشش سطوح  بیشتری از زراعت  به ویژه غلات است.

مدیر گروه خدمات بیمه ای استان سمنان نیز از تحت پوشش بودن ۶۱ محصول در استان  خبر داد و افزود: این رقم نسبت به تحت پوشش بودن ۱۵۳ محصول در کشور، از پوشش  ۴۰ درصدی نسبت به کشور برخوردار است.

 محمد رضا کرم الدین با اشاره به پرداخت سه میلیارد و۶۸۰ میلیون ریال خسارت  در سال زراعی جاری تا پایان دی ماه افزود: در استان  تعداد ۱۶ دفتر شرکت خدمات بیمه ای اصلی و فرعی با تعداد ۷۵ نفر کارگزار بیمه کشاورزی وجود داردکه توانسه اند ۲۰ هزار و ۷۰۰ هکتارگندم وجو و  پنج هزار و ۵۹۶ هکتار باغ ها را تحت پوشش بیمه قرار دهند و در بخش دام و طیور روند پوشش بیمه ای تا سال بعد هم ادامه دارد.  

 در ادامه جلسه از سوی دیگر اعضاء موضوعاتی از جمله، لحاظ کردن ابزارهای تشویقی در بحث بیمه، دریافت  پروانه فعالیت  توسط  شرکت ها  و کارگزاران بیمه، پیگیری بیمه تمام خطر برای دام ها، تمرکز و توجه جدی روی بیمه دام ها، پیگیری های انجام شده برای بیمه فراگیر، توجه جدی به مباحث  آموزش  و اطلاع رسانی، پرداخت خسارت به زنبور داران، پیگیری برای تقسیط حق بیمه  دام سبک اشاره کردند.