منصور جلایر در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: شهربازیها باید خدمات را بر اساس شاخصه های استانداردهای تعیین شده ارائه کنند که متاسفانه این نهاد هیچ توجهی به بحث استاندارد بودن زمینهای بازی و تجهیزات مورد استفاده در این فضاها ندارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برای حفظ امنیت در فضاهای بازی بخصوص برای کودکان از طریق شرکتهای بازرسی وسایل بازی موجود در شهربازیها و پارکها مورد آزمون استاندارد قرار می گیرند، اعلام کرد: در وضعیت موجود فضای بازی کودکان نمی توان به مردم این اطمینان را داد که شهرهای بازی و وسایل موجود در آنها ۱۰۰ درصد ایمن هستند.
مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی آذربایجان غربی با بیان اینکه مشخص نبودن طول عمر مفید تجهیزات شهربازی ها نیز باعث بروز مشکلات نظارتی بر آنها می شود، ادامه داد: عدم اخذ گواهی ایمنی از شرکتهای تائید صلاحیت شده از سوی سازمان استاندارد توسط بهره برداران و مالکان خصوصی با وجود تذکرات و بازرسی های مکرر انجام می شود.
تنها ۱۰ درصد وسایل بازی زمینهای بازی استاندارد هستند
جلایر با اعلام اینکه ۱۳۰ مورد بازرسی از تجهیزات بازی مستقر در پارکها و زمینهای بازی از طریق شرکتهای بازرسی تائید صلاحیت شده انجام شده است، گفت: هم اکنون از ۷۰۰ وسیله بازی شناسایی شده تنها ۷۰ وسیله بازی دارای گواهی استاندارد هستند.
وی با اشاره به وجود ۵۰۰ زمین بازی، ۱۰ شهربازی، اردوگاه دانش اموزی در۴۲ شهر آذربایجان غربی فعال هستند، اعلام کرد: تنها حدود ۷۰ وسیله بازی متعلق به بخش خصوصی مستقر در شهربازیهای ارومیه، خوی و بوکان دارای مجوز استاندارد هستند.
ارائه خدمات در شهربازی و زمینهای بازی بر اساس استانداردهای مربوطه و از اول تیرماه سال ۸۹ مشمول مقررات استانداردهای اجباری بوده و بر اساس ماده ۹ قانون سازمان ملی استاندارد، ارائه این خدمات بدون اخذ تائیدیه های لازم از سازمان ممنوع است.