خسرو دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: يكی ازمطالبات مقام معظم رهبري توجه به اقتصاد مقاومتی در كشور است كه دولت و نمايندگان مجلس بايد با حساسيت بيشتر و گام هاي موثر و قابل لمس تر به اين حوزه بپردازند.
وی با تاکید بر اینکه مردم منتظر نتايج عينی و عملي در حوزه اقتصاد مقاومتي هستند و دشمن نيز روي اين موضوع دست گذاشته، افزود: مسئولان بايد گزارش اقدامات و فعاليت هاي خود را در حوزه اقتصاد مقاومتي ارائه دهند تا همه در جريان آن قرار گيرند.
به حساسيت های مردم در حوزه فرهنگ توجه شود
رئيس سابق واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي گفت: مسئولان دولتی و اجرایی به غير از برگزاري همايشها و جلسات بايد بگويند در عمل در حوزه اقتصاد مقاومتي چه كرده اند و چه ميزان خواسته هاي مقام معظم رهبري را توجه و محقق كرده اند.
دانشجو به بحث فرهنگ و انتقادات وارده به دولت يازدهم در اين حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: ملت ايران به مسائل فرهنگي، اعتقادي و باورهاي خود حساسيت دارد و از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به ويژه شخص وزير انتظار دارند به آنها احترام بگذارد.
وي تاكيد كرد: انتظار داريم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به مقوله فرهنگ و هنر در جامعه بيش از گذشته توجه كند تا اين حوزه دچار حاشيه، اعتراض و انتقاد نشود و رضايت مردم را به همراه داشته باشد.
هيچگونه ارتباطی با دكتر احمدي نژاد ندارم
رئيس سابق واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه در حال حاضر هيچگونه ارتباطی با دكتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور سابق ندارد، گفت: ايشان در دوره نخست فعاليت خود عملكردي درخشان از خود بر جاي گذاشت اما در دوره بعد داراي حاشيه هاي فراواني بود.
دانشجو يادآور شد: در زمان دولت دكتر احمدي نژاد بنده رئيس وقت واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي بودم و برادرم كامران وزير وقت علوم، تحقيقات و فناوري بوده و در اين راستا ارتباطاتي در حوزه كاري با دولت وقت داشتيم.
وی افزود: بعد پايان دولت دكتر محمود احمدي نژاد هيچگونه ارتباطي با ايشان نداشتم تا اينكه دو هفته قبل كه مناسبت فوت والده مكرم ايشان جهت عرض تسليت در مراسم ختم شركت كردم.
حاشيه هاي فراوان، ضعف دولت دهم بود
عضو دوره سوم شوراي اسلامي شهر تهران خاطر نشان ساخت: يكي از ضعف هاي دولت احمدي نژاد در كنار موفقيت ها، حاشيه ها فراوان آن بود كه انتظار مي رفت با مديريت قوي تر موضوعات جمع و به افكار عمومي و خواسته هاي مردم و حساسيت ها آنان احترام گذاشته مي شد.
وي به وعده های دولت تدبير و اميد اشاره كرد و گفت: آن چيزي كه در بيلان كاري يك سال و اندي از عمر سپري شده دولت دكتر روحاني مي بينم فاصله زياد و معنا داري بين قول و قرارها وجود دارد.
اتفاق جدی و قابل ذكري از دولت مشاهده نمی شود
رئيس سابق واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد: آن چيزي كه ديده و لمس مي شود فارغ از ادعاها اين است كه اتفاق جدي و قابل ذكري مشاهده نمي شود.
دانشجو با بيان اينكه نمي خواهم بي انصافانه به موضوع نگاه كنم خاطر نشان کرد: يك سال و اندي از عمر دولت يازدهم در حال سپري شدن است، شايد دولت تدبير و اميد به فرصت بيشتري نياز دارد تا قول و قرارهايش به بار بنشيند و مردم آن ها را لمس كنند.
وي جايگاه ولايت فقيه را در نظام جمهوري اسلامي با اهميت توصيف كرد و اظهار داشت: كارها و برنامه ها بايد با محوريت رهبري و ولايت فقيه پررنگ تر باشد و دولت ها نيز در خط ولايت حركت كنند.
به آمريكا اعتماد نداريم
عضو دوره سوم شوراي اسلامي شهر تهران به بحث مذاكرات هسته ای نيز اشاره و تصريح كرد: آنچه از فرمايشات مقام معظم رهبري برداشت مي شود و از ديدگاه شخصي نيز بايد گفت به طرف مذاكره كننده يعني آمريكا اعتماد نداريم.
وي در خاتمه گفت: هر چند بايد از تيم مذاكره كننده هسته اي جمهوري اسلامي ايران تشكر كرد كه به حساسيت هاي رهبر انقلاب و مقام و شان ايران توجه دارند اما بايد گفت به انجام مذاكرات خوش بين نبوده و نيستيم.