به گزارش خبرنگار مهر، جهانبخش احمدی صبح شنبه به خبرنگاران گفت: این مستند در راستای شناخت این منطقه و ارائه شمای کلی و مستند از حقیقت تاریخ، فرهنگ و تمدن این خطه از کشور ساخته می شود.
وی افزود: این مستند با مشارکت صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان تولید می شود.
وی وسعت بافت تاریخی بلاد شاپور را ۳۵ هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: در این مساحت فضاهای حکومتی، سکونتی و تجارتی بسیاری مشاهده می شود.
احمدی یادآور شد: این بافت دارای شش حمام تاریخی منحصر به فرد است و بازار تاریخی به طول ۳۰۰ متر را در خود جای داده است.
وی با بیان اینکه این بافت در مناطق مختلف استان به شهر هفت گنبد معروف است، علت این نامگذاری را وجود بارگاه مقدس هفت امامزاده در آن دانست.
معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری کهگیلویه و بویراحمد مدت زمان اجرای این پروژه را شش ماه عنوان کرد.
تهیه کننده و کارگردان مستند تاریخی "بلاد شاپور" نیز با بیان اینکه این مستند برای پخش از شبکه استانی دنا و شبکه های سراسری کشور تولید می شود، گفت: مدت زمان این فیلم مستند ۵۲ دقیقه است.
امید عبدالهی اضافه کرد: در این مستند بازسازی های انیمیشن از مکان ها و ابنیه های تاریخی منطقه بلاد شاپور شامل بافت قدیم شهر دهدشت و همینطور ابنیه های به جا مانده از دوران ایلامی، هخامنشی و ساسانی انجام می شود.
وی بیان کرد: علاوه بر بازسازی های انیمیشن، بازسازی میدانی به صورت ایجاد فضای دوران صفوی در بافت قدیم شهر دهدشت با حضور هنرپیشه ها و با طراحی صحنه و وضعیت فنی متناسب با کار انجام می شود به طوری که یک فضا و شمای کلی از حقیقت تاریخی و تمدن و فرهنگ این منطقه به تصویر کشیده شود.
عبدالهی عنوان کرد: این فیلم مستند با هدف نمایش در ۳۴ مین دوره جشنواره بین المللی فجر و همچنین نهمین دوره جشنواره بین المللی سینما حقیقت تولید می شود و تلاش می شود که این فیلم با کیفیت بسیار مطلوب و فاخر در این جشواره ها به نماش گذاشته شود.