به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کفاش، پیش از ظهر امروز در کنگره بزرگداشت شهدای امور تربیتی استان یزد و درجمع مربیان امور تربیتی استان یزد اظهار داشت: استان یزد بیش از ۱۱۱ شهید فرهنگی و ۲۸ شهید امور تربیتی دارد.
وی بیان کرد: اگر ما در امور تربیتی زبان شکر را در بین دانش آموزان ترویج دهیم قدم بزرگی را در تحقق مبانی تربیت برداشته ایم.
کفاش ادامه داد: اگر به توسعه و فرهنگ نماز فکر می کنیم باید نوجوانان را به شکر تشویق کنیم و کار امروز شما نیز تجلیل از خانواده شهدای امور تربیتی در همین راستا است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: امام خمینی (ره) سه ساختار را در سازمان ها و نهادها تعریف کردند؛ ساختار انحلال و استقرار برخی از دستگاه ها، تشکیل نهادهایی همچون امور تربیتی در درون آموزش و پرورش که این نهادها با داشتن نیروهای متعهد مانند شهیدان رجایی و باهنر در رسالت انقلاب و حفظ ارزشهای اسلامی کار خود را در امور تربیتی آغاز کردند.
کفاش عنوان کرد: گذشته ما آینه تمام نمای آینده ما و گذشته امور تربیتی مورد افتخار ما است ضمن اینکه در این دوره جدید ارزشها تغییر پیدا نکرده بلکه باید این ارزشها و شیوه ها به سمت و سوی فناوریهای جدید هدایت شود و شور و نشاط به مدارس بازگردد.
وی به الزامات امور تربیتی اشاره کرد و گفت: تفکیک امور تربیتی از تربیت، الزام شرکت خانواده در امور تربیتی، تشکل های دانش آموزی، باز کردن چتر تربیتی به اندازه همه نوجوانان در امور تربیتی باید مدنظر قرار گرفته شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: اساس تحول در امور تربیتی خود مربی است اگر مربی تصمیم بگیرد و بخواهد مدارس را نیز متحول می کند.
کفاش یادآور شد: در امور تربیتی تربیت تک ساحتی ارزشی ندارد و باید همه ابعاد و ساحت های یک تربیت در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: سند تحول بنیادین مورد تایید مقام معظم رهبری است و قانونی است که در آن شش ساحت تربیتی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.