عضو کمیته فنی و توسعه با تاکید بر اینکه با استفاده از تجربیات ودانش پیشکسوتان، فوتبال ایران رشد می‌کند، گفت: فوتبال ما بدون حضور این بزرگان معنی ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، فریدن معینی درباره برگزاری جلسات کمیته فنی و توسعه، ضمن بیان مطلب فوق گفت: نشست‌های این کمیته به منظور رفع مشکلات و نیازهای تیم‌های ملی پایه بانوان و آقایان برگزار می‌شود تا با فراهم کردن بستری مناسب برای تیم‌های ملی، شاهد رشد و موفقیت‌شان باشیم.

وی در ادامه درباره حضور پیشکسوتان و بزرگان فوتبال در کمیته فنی و توسعه تاکید کرد: از تمام نخبه‌ها، اساتید و پیشکسوتان بزرگ فوتبال که می‌توانند ما را در راستای موفقیت تیم‌های ملی کمک کنند، استفاده خواهیم کرد.

عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: فوتبال ما بدون حضور این بزرگان معنی ندارد و با استفاده از تجربیات و دانش این پیشکسوتان است که می‌توانیم به پیشرفت فوتبال فکر کنیم. بدون شک اعضای کمیته فنی خوشحال می‌شوند هریک از پیشکسوتان و نخبگان فوتبال ایران با نگاه مثبت و رویکردی مناسب ما را همراهی کنند.

وی درباره برگزاری اردوهای تدارکاتی تیم‌های ملی پایه اظهار کرد: تمامی برنامه‌های اردویی و زمانبندی تمرینات و شرایط کامل تیم‌های ملی فوتبال بانوان و آقایان را زیر نظر داریم و با رصد کردن فعالیت‌های‌شان و در صورت بروز مشکل، آن را رفع خواهیم کرد تا تیم‌ها بدون دغدغه و با خیالی آسوده خود را برای حضور در مسابقات پیش رو آماده کنند.

معینی در پایان گفت: ما نشست‌های مختلف کمیته فنی را با حضور مربیان تیم های ملی نیز برگزار می‌کنیم تا مربیان با تبادل اطلاعات و همچنین در اختیار گذاشتن تجربیات‌شان، کانالیزه شده تمرینات را پیش ببرند تا آینده تیم ملی فوتبال در رده‌های مختلف تامین شود.

برچسب‌ها