به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسن مقتدایی پیش از ظهر یکشنبه در اولین نشست شورای راهبری توسعه مدیریت استان خوزستان گفت: معضلات اصلی از آنجایی شروع شد و ادامه پیدا کرد که هر کسی بسته به قدرت و اختیارات خود به خصوص در مرکز، یک تصمیماتی گرفته که منجر به الحاق یا جدایی بعضی از سازمان ها، ماموریت ها و ساختارها شده است.
وی افزود: این امر یا بر اساس ضرورت بوده یا سلیقه ای صورت گرفته است که یک باره سه وزارتخانه اصلی و تاثیرگذار را ادغام کرده و تبدیل به صنعت، معدن و تجارت می کنند یا راه و شهرسازی را با یک ادغام کرده که این امر تاخیر در جلسات و پاسخ به نامه ها را در پی دارد.
استاندار خوزستان اظهار کرد: یکی از اشکالات اساسی که این تجمیع ها ایجاد کرده این است که باعث تبدیل مدیران به ستاد شده است.
مقتدایی عنوان کرد: از اوایل انقلاب با سلیقه به خرج دادن برخی از مدیران مملکت به اینجا رسیده که البته بحث من ساختار اداری مملکت است و به دولت خاصی کار ندارم.
وی تصریح کرد: هر کس در هر منصبی قرار گرفت به جای نگاه ملی براساس یک همیت خاص جغرافیایی عمل کرد.
استاندار خوزستان بیان کرد: باید روشن شود که چرا سه وزارتخانه عملیاتی صنعت، معدن و بازرگانی که باید در میدان باشند، ادغام شده و ستادی شده اند، به عنوان مثال چرا وزارت نیرو در دو دوره در خوزستان کوچک می شود.
مقتدایی اظهار کرد: به عنوان مثال در گذشته وقتی آموزش و پرورش به یک مکان متمول مثل نفت می رفت امکانات در اختیارش قرار می دادند ولی امروزه دیگر اینگونه نیست.
وی تصریح کرد: نفت اینجاست در آبادان و مسجدسلیمان ولی همانگونه که می بینید بین نفت ورزشی اینجا و نفت آنجا تفاوت بسیار است.
استاندار خوزستان گفت: ساختار و فرهنگ خوزستان از اول انقلاب و در دوران دفاع مقدس و بازسازی به هم ریخت و همین امر سبب از بین رفتن انگیزه ها شد. باید دید چرا در گذشته همه تلاش می کردند که در استان بمانند اما امروزه همه برای رفتن سر و دست می شکنند.
مقتدایی عنوان کرد: خوزستان به یک کار تحقیقاتی و بررسی ساختار شکنی هایی که در زمان های مختلف با آن مواجه بوده، نیازمند است. قطعا برای برگزاری جلسات آینده نیاز به این مطالعات اولیه داریم.