بوشهر - فرماندار بوشهر گفت: مدارس هیئت امنایی کار در بوشهر افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ابراهیمی صبح دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان بوشهر اظهار داشت: از تلاش‌های حصیری مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان تشکر می‌کنم که تلاش‌های بسیار زیادی را برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت داشتند.

وی با تاکید بر اینکه فضای آموزش و پرورش باید فضای کسب علم باشد، خاطرنشان ساخت: فضای آموزش و پرورش باید کمتر تحت تاثیر جریانات سیاسی قرار بگیرد تا شاهد آرامش مناسب در این فضا باشیم.

فرماندار شهرستان بوشهر با اشاره به گزارش ارائه شده در زمینه وضعیت بهداشت در مدارس شهرستان بوشهر، اضافه کرد: باید اطلاع‌رسانی مناسبی برای بهبود وضعیت بهداشتی در مدارس صورت بگیرد و همچنین این مسائل از طریق دانش‌آموزان به خانواده‌ها منتقل شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان به ویژه در سنین نوجوانی و جوانی تاثیرگذاری بالایی در خانواده‌ها دارند، افزود: با همکاری مرکز بهداشت و آموزش و پرورش می‌توان از طریق دانش‌اموزان بهداشت را به خانه و خانواده انتقال داد.

ابراهیمی به اهمیت و جایگاه ویژه ساختار و کیفیت آموزشی اضافه کرد و ادامه داد: باید کیفیت آموزش نیز همگام با افزایش اعتبارات تخصیص یافته افزایش یابد و تلاش شود که با افزایش کیفیت آموزش و محیط آموزشی شاهد رضایت‌مندی خانواده‌ها باشیم.

وی مدارس هیات امنایی را کاری موفق خواند و بیان داشت: مدارس هیئت امنایی باعث پیشرفت و افزایش کیفیت آموزش می شود و باید شرایط برای این مدارس تسهیل شود تا بتوانند کارکرد بهتری داشته باشند.

فرماندار شهرستان بوشهر با تقدیر از تلاش‌های رئیس و اعضای شورای اسلامی بوشهر، افزود: تلاش‌های بسیار خوبی به منظور برگزاری برنامه‌های هفته بوشهر صورت گرفته است.