محمد خلیقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صنایع موجود در استان یک ظرفیت هستند که باید با بررسی مسایل و مشکلات آنها زمینه را برای شتاب بخشی به حرکت چرخ های صنعتی فراهم کرد.
وی یادآور شد: مشکلات واحدهای صنعتی تنها مختص سیستان و بلوچستان نیست، بلکه اکنون به اذعان مسوولان کشوری حدود ۵۰ درصد واحدهای کشور با مشکل جدی مواجه اند.
معاون پژوهش و آموزش سازمان فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان بیان کرد: واحدهای تولیدی استان باید شناسایی و بررسی شوند و اگر واحدهایی دچار مشکل هستند، باید همت جدی برای رفع مشکلات آنها بکار گرفته شود.
وی اضافه کرد: برخی از واحدهای تولیدی علاوه بر انباشت زیاد بدهی های بانکی به دلیل استهلاک خط تولید نیاز به تغییر اساسی دارند که باید خط تولید آنها تغییر کند.
خلیقی بیان کرد: بحث تحریم ها در اقتصاد کشور بی تاثیر نبوده و باید ادعا کرد که کشور در تمام ۳۵ سال گذشته که با تحریم مواجه بوده همواره سعی داشته با تکیه بر درون و توانمندی راه خود را باز یابد.
وی اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری باید با در نظر گرفتن اقتصاد مقاومتی و استفاده از توان مدیریت داخلی چاره اساسی برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی تعطیل و مشکل دار در پیش گرفت.
این مقام مسوول به امضا تفاهم نامه همکاری فنی و حرفه ای با کارخانه سیسمان سیستان و اشاره کرد و گفت: به منظور ارتقا بهره وری و تولید محصولات کیفی آموزش صحیح و کارآمد، نیروهای انسانی باید مورد توجه قرار گیرد که در این راستا امضا تفاهمنامه همکاری با کارخانه سیمان سیستان با هدف ارتقا مهارت نیروی انسانی و افزایش همکاری آموزشی انجام شد.
وی ادامه داد: استفاده از مربیان خبره، نیازسنجی آموزشی برای کارکنان و خانواده آنان، برگزاری دوره های آموزشی براساس نیاز کارخانه و پرسنل، استفاده از فضاهای موجود، همکاری در برگزاری مسابقات ملی مهارت و ایجاد مرکز بین کارگاهی عمده مفاد تفاهمنامه ما بین کارخانه سیمان سیستان و اداره کل فنی و حرفه ای است.
وی در ادامه از آمادگی اداره کل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان در راستای آموزش نیروی انسانی واحدهای تولیدی و صنعتی و سایر سازمان ها خبر داد.