به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی تاکسیرانی کرمانشاه، سجاد سلیمانی با اشاره به برنامه ريزی های سازمان تاکسيرانی براي دو پنجشنبه آخر سال، اعلام کرد: به منظور سهولت تردد و جابه جايی زائران اهل قبور در پنجشنبه آخر سال و جمعه غريبان ۷۰۰ دستگاه تاکسی اختصاص يافته است.
وی افزود: اين تاکسی ها در مسيرها و مبادی ميدان آزادی و ميدان شهدا به صورت رفت و برگشت و همچنين به سمت نيمه شمالی و جنوبی شهر مستقر خواهند شد و به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
سلیمانی با اشاره به اقدامات انجام شده براي روزهای پايانی سال، گفت: برای آنکه شهروندان با مشکل کمبود تاکسی در سطح شهر مواجه نشوند، در خطوط پرازدحام، افزايش تاکسی خواهيم داشت.
مدير عامل سازمان مديريت و نظارت بر تاکسيرانی شهر کرمانشاه اظهار داشت: در پايانه ها کشيک ۲۴ ساعته تاکسيرانان پيشبينی شده است تا مسافران مشکلی از لحاظ تردد و کمبود تاکسی نداشته باشند.
به گفته سلیمانی، نظارت بر عملکرد تاکسيرانان در ايام پايانی سال افزايش پيدا می کند و خودروهای گشت و نظارت در مناطق و مراکز خريد بيشتر خواهد شد.