مسجدجامعی در دوازدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) نقطه اتصال امامت به حضرت رسول اکرم(ص) است و در واقع رسالت و امامت را به هم وصل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مسجدجامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران امروز ۲۱ اسفندماه در دوازدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه گفت: هیچ تردیدی نیست که مقام و شأن پیامبر(ص) از همه خلایق برتر و بالاتر است. این مرتبت بالا، نسبت به حضرت زهرا(س) و درباره حضرت علی(ع) وجود دارد و تردیدی هم در آن نیست اما حضرت زهرا(س) محوریت است تا جایی که می‌گویند پدر فاطمه(س) و همسر فاطمه(س) و محوریت و مرکزیت در آسمان معانی در وجود حضرت زهرا(س) خلاصه می‌شود.

وی در ادامه سخنانش افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) نقطه اتصال امامت به حضرت رسول اکرم(ص) است و در واقع رسالت و امامت را به هم وصل می‌کند و این امر اهمیت و جایگاه ویژه زنان و مادران را بیان می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در این بخش از سخنان خود با اشاره به پیشینه‌ نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن در سال‌های اولیه برگزاری با حمایت‌های حجت‌الاسلام والمسلمین ناطق نوری، ارتقا پیدا کرد و وی در جمعی عنوان کرد که ما نیازمند موج‌آفرینی فرهنگی برای ارتقای کیفیت زندگی هستیم که برای رسیدن به این هدف باید تشکل‌ها و نهادهای مردمی در عرصه فرهنگی کشور را فعال کنیم.

وی ادامه داد: فعالیت بانوان قرآن‌پژوه یکی از فعالیت‌های به ثمر رسیده در حوزه تشکل‌ها و نهادهای مردمی است و فضای ارزشمند‌ی را ایجاد کرده که طی سال‌های گذشته تحت هیچ شرایطی این فعالیت‌های تعطیل نشده است.

مسجدجامعی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار پایان نامه قرآنی در مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) شناسایی و جمع آوری شده و همین امر موجب شده تا جریان بانوان قرآن‌پژوه به موجی در کشور تبدیل شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون آثار بانوان قرآن‌پژوه به زبان‌های مختلف ترجمه شده و همچنین مقدمات آن فراهم شده است تا شهر نجف نیز پایگاه پایان‌نامه‌های قرآنی داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: تهران یک شهر قرآنی است و تنها شهری است که براساس اطلاعات، زمانی که پیرامون آن را برج می‌کشیدند ۱۱۴ برج پایه‌گذاری کردند که در هر یک از این برج‌ها نیز یک سوره قرآن گذاشته شد.

وی ادامه داد: در نظام‌های مردم‌سالار چهارصد سال پیش خانمی که دانش‌آموخته مکتب هنری هرات بود و آثار خوشنویسی وی در متون آئینی باقی مانده است، بنیان‌گذار تأسیس شهری شد که این امر نشان از حضور بانوان در عرصه‌های مختلف از سال‌های دور بوده است.