قزوین- رئیس انجمن صنغی رانندگان استان قزوین گفت: انجمن صنفی رانندگان وانت با شش هزار عضو و خدمات رسانی به ۱۴ هزار راننده در استان در صورت تشکیل کارگروه تخصصی در استانداری می تواند بسیار موثر عمل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا محمدی عصر جمعه در همایش بزرگ رانندگان وانت استان که در سالن ورزشی شهید بابایی قزوین برگزار شد اظهارداشت: این انجمن در سال ۸۹ فعالیت خود را با یک هزار راننده فعالیت خود را آغاز کرد و امروز به عنوان یکی از تشکل های مردمی تاثیرگزار با بیش از شش هزار عضو در ارائه خدمات تخصصی و آموزشی نقش مهمی ایفا می کند.

محمدی بیان کرد: شرمت تعاونی تامین نیاز رانندگان وانت هم با ۶۲۵ عضو شروع به کار کرد و امروز با سه هزار عضو سهامدار توانسته در تامین تجهیزات و لوازم یدکی مورد نیاز رانندگان با قیمت مناسب و فعالیت اقتصادی در چارچوب قانون هم موفق عمل کند.

وی یادآورشد: در حال حاضر حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار راننده وانت در استان وجود دارد که بیش از ۱۴ هزار راننده از خدمات انجمن استفاده می کنند.

۳۲ درصد رانندگان وانت گواهینامه B۱ دارند

این مسئول تصریح کرد:با بررسی های انجام شده درحال حاضر ۳۲ درصد رانندگان وانت در استان گواهینامه B۱ دارند که نباید در جاده رانندگی کنند که با ساماندهی رانندگان و کنترل این موضوع می توانیم بخشی از حوادث را کاهش دهیم.

محمدی گفت: از اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین در واگذاری امور به بخش خصوصی تشکر کرد و اظهارداشت: با برگزاری این همایش درصددیم تا حساسیت و دغدغه لازم در میان رانندگان وانت ایجاد شود تا نسبت به ایمنی رانندگی اقدام کنند.

وی بیان کرد: در این مراسم با امضاء پیمان نامه مصم هستیم تا به رعایت مقررات و قوانین رانندگی متعهد شویم و مسئولان را نیز با خود همراه کنیم تا سوانح به حداقل کاهش یابد.

کارگروه تخصصی رانندگان وانت تشکیل شود

این مسئول در ادامه تصریح کرد: با توجه به تخصصی بودن مباحث مربوط به رانندگان وانت از استاندار محترم و نمایندگان مجلس انتظار داریم با تشکیل کارگروه تخصصی ویژه در استانداری زمینه طرح مشکلات و راهکارها برای کاهش دغدغه های این گروه را فراهم کنند که در این راستا آمادگی داریم و هم دبیرخانه را فعال کرده و در سایر امور هم مشارکت جدی داشته باشیم.

محمدی گفت: امیدواریم قانون ساماندهی رانندگان به طور کامل اجرایی شود تا بتوانیم ضمن شناسایی رانندگان واقعی فعال در این حوزه برای تامین نیازهای به حق آنها اقدام کنیم.

سید جلال موسوی رئیس انجمن صنفی رانندگان حمل کالای استان هم در این همایش گفت: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده و برگزاری دوره های آموزشی شاهد کاهش سوانح جاده ای در استان هستیم اما هنوز بسیاری از کمبودها باید برطرف شود تا برنامه ریزیها به نتیجه برسد.

وی افزود: رانندگان وانت با سختی زیادی. ار می کنند و گاهی خدمات آنها در جامعه مغفول می ماند که با فرهنگ سازی لازم است نگذاریم حق این گروه پرتلاش هدر برود و خواسته های منطقی آنها نادیده گرفته شود.

موسوی افزود: در شرایطی که مقرر شده بعد از ۱۰ ساعت رانندگی باید استراحت کرد در مسیرها هیچ پارکینگ و یا خدمات رفاهی نیست تا راننده بتواند تجدید قوا کرده و از بروز حوادث ناشی از خواب آلودگی جلوگیری کند که از مسئولان انتظار داریم در این زمینه اقدام کنند.

وی یادآورشد: با شعار نمی توان امیدوار بود که ایمنی محقق شود بلکه نیازمند برنامه ریزی، تدبیر و همراهی همه مسئولان و حمایت نمایندگان مجلس هستیم تا قوانین این حوزه اجرای شود.

این مسئول بیان کرد: پائین بودن کیفیت قطعات وانت بارها، ورود لاستیک های چینی نامرغوب، تعویض دیرهنگام لاستیک ها به دلیل گرانی و اضافه بارهای ناشی از فشار شرکت ها و صاحبان کالا در بروز حوادث تاثیرگزار است که باید چاره اندیشی شود.

رئیس انجمن صنفی رانندگان حمل کالای استان اظهارداشت: امنیت جاده ها، روکش آسفالت، تابلوها و علائم مسیر و آشنایی با مقررات و قوانین مربوط به حمل مجاز کالا باید مورد توجه قرار گیرد تا با همکاری همه دستگاههای ذیربط شاهد کم شدن حوادث و تلفات ناشی از آن در استان باشیم.

وی گفت: پیشنهاد می کنیم با تشکیل جلسات مشترک با حضور نیروهای پلیس راهور برای برنامه ریزی های آینده از دیدگاه رانندگان که با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند نیز استفاده شود تا تصمیم گیریها عملیاتی شود.

در ادامه از رانندگان وانت بار و انجمنهای فعال صنفی و نیز مدیران دستگاههای اجرایی که در این زمینه مشارکت جدی داشتند تقدیر شد.

برچسب‌ها