به گزارش خبرنگار مهر، علی رضایی بعد از ظهر شنبه در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهارکرد: علی رغم اینکه معاون برنامه ریزی و نظارت راهبری رئیس جمهور در سفر خود به استان برای تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات استان قول مساعد داد اما تاکنون ۷۵ درصد این اعتبارات تخصیص یافته است.
وی تصریح کرد: به همین دلیل در حال حاضر در بسیاری از بخش ها با کمبود اعتبار مواجه هستیم.
معاون اشتغال و برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از آنجایی که اعتبارت آموزش و پرورش به صورت متمرکز و ملی است، تلاش می کنیم تا جایی که امکان دارد برای کمک به برگزاری برنامه های آموزش و پرورش کمک کنیم.
رضایی اضافه کرد: همچنین اگر مصوبه ای در شورای آموزش و پرورش استان به تصویب برسد و اعتباری برای آن در نظر گرفته شود این اعتبار در اختیار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت.
۷۸ درصد معلمان بخش دولتی استان امتیاز لازم برای انتخاب معلم نمونه را داشتند
معاون پژوهش و برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: طبق بخشنامه همه دستگاه ها در دولت وظیفه پشتیبانی از آموزش و پرورش را دارند و علی رغم اینکه این یک بخشنامه صریح است اما هنوز به طور کامل اجرایی نمی شود.
علی اصغر موسوی کیا به انتخاب معلمان نمونه استان اشاره کرد و افزد: بخشنامه انتخاب معلم نمونه در ۲۴ آذرماه سال جاری ابلاغ و ترکیب اجرایی ستاد بزرگداشت مقام معلم نیز بلافاصله بعد از ابلاغ مشخص شد.
وی با اشاره به فرآیند انتخاب معلم نمونه در استان، بیان کرد: همه معلمان رسمی، پیمانی و آزمایشی که حداقل سه سال سابقه خدمت دارند مشمول این طرح میشوند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: حداقل امتیاز تعیین شده برای احراز عنوان معلم نمونه در سطح منطقه ۲۸۰، سطح استان ۳۳۰ و در کشور ۳۹۰ امتیاز است.
موسوی کیا با بیان اینکه امسال برای نخستین بار امتیاز خاصی برای مراکز غیردولتی در نظر گرفته شده است، عنوان داشت: در مدارس غیردولتی حداقل امتیاز تعیین شده برای احراز معلم نمونه در سطح منطقه ۱۳۰، استان ۱۵۰ و کشور ۱۷۰ در نظر گرفته شده است.
وی، تعداد معلمان بخش دولتی استان که در این فرآیند شرکت داده شده اند را ۱۵ هزار و ۳۲۵ نفر عنوان کرد و افزود: تعداد ۱۳ هزار و ۳۹۲ نفر از این افراد امتیاز لازم برای انتخاب معلم نمونه را داشتند.
به گفته وی ۷۸ درصد معلمان بخش دولتی استان امتیاز لازم برای انتخاب معلم نمونه را داشتند که این مهم نشان از توانایی معلمان استان دارد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآور شد: در این بخش ۸۸۰ پرونده از مدارس به ستاد شهرستان ها ارسال و بعد از بررسی و داوری ۲۲۰ نفر به عنوان معلمان نمونه منطقه ای انتخاب شدند.
۱۱ معلم نمونه استان در بخش دولتی و غیردولتی مشخص شدند
موسوی کیا ادامه داد: از بین این ۲۲۰ نفر، ۹۸ پرونده امتیاز لازم برای شرکت در مرحله استانی را داشتند که در نهایت ۱۰ نفر به عنوان معلم نمونه استانی و از این تعداد یک نفر نیز به مرحله کشوری راه پیدا کرد.
وی تأکید کرد: در بخش دولتی ۷۰ معلم نمونه از سراسر کشور انتخاب و بعد از داوری ۴۳ نفر از آنها به عنوان معلم نمونه کشوری معرفی می شوند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۳۳۸ آموزشگاه در بخش غیردولتی در استان، بیان کرد: در این بخش نیز ۱۰ پرونده به ستاد شهرستان ها ارسال که بعد از داوری سه نفر به عنوان معلم نمونه منطقه ای انتخاب شدند.
موسوی کیا اضافه کرد: در مرحله استانی نیز از این تعداد یک نفر به عنوان معلم نمونه استانی انتخاب شد و از بین استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان یک نفر به مرحله کشوری راه یافت که آن هم از معلمان خراسان جنوبی بوده است.
وی یادآور شد: در مجموع ۳۳ نفر در استان و ۲۳۰ نفر در مناطق ۱۲ گانه در قالب کمیته راهبردی و نظارت و داوری شرکت داشته اند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، تجلیل از پیشکسوتان، اعزام معلمان نمونه برای دیدار با مقام معظم رهبری، برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم، مسابقات فرهنگی و ... را از جمله برنامه های هفته معلم عنوان کرد و افزود: برای برگزاری این برنامه ها حدود ۴۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.