مشهد- مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: نخستین كنگره بین المللی شعر با عنوان طوس تا نیشابور در ۲۶ اردیبهشت ماه سال اینده در مشهد برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید سرابی شامگاه یكشنبه در یكصد و چهارمین نشست شورای فرهنگ عمومی در استانداری برگزار شد اظهار كرد: نخستین كنگره بین المللی شعر با عنوان طوس تا نیشابور در ۲۶ اردیبهشت ماه سال اینده برگزار و مراسم اختتامیه این کنگره در ۲۷ اردیبشت ماه در نیشابور برگزار خواهد شد.

وی افزود: دو ماه ابتدایی سال ۹۴ مصادف با روزهای ملی سه شخصیت بزرگ ایرانی، اسلامی و خراسانی است كه باعث شده بهار خراسان همراه با بزرگداشت مشاهیر و مفاخر خراسانی باشد.

مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان كرد:  ستاد بزرگداشت روزهای ملی فردوسی، عطار و خیام در سال ۹۴ توسط انجمن آثار و مفاخر خراسان رضوی شروع به كار كرده است.

وی ادامه داد: این ستاد به منظور انجام فعالیت های فرهنگی خراسان رضوی نیازمند همكاری تمامی دستگاه های اجرایی و تقسیم كار و مشاركت جدی آنها است لذا انتظارات خود را به تفكیك هر دستگاه اعلام كرده است.

سرابی با اشاره به نتایج طرح پژوهشی رصدیك گفت: این طرح به منظور تبیین اولویت های فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد از نگاه نخبگان توسط مركز مطالعات و پژوهش های فرهنگ شورای فرهنگ عمومی انجام شده است.

وی ادامه داد: طرح پژوهشی رصد یك در شهرستان های خراسان رضوی نیز به منظور تفاوت های داده ای با یكدیگر در دستور كار سال آینده دستگاه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قرار گرفته است.

برچسب‌ها