مدیر رادیو سلامت درباره رویکرد این شبکه در سال جدید بیان کرد که این شبکه قصد دارد اطلاعات کاربردی برای زندگی در جامعه امروز را به مردم بدهد.

صدیقه اعتمادسعید در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رویکردهای اصلی رادیو سلامت در سال جدید گفت: رویکرد اصلی این شبکه، ارتقای دانش سلامت آحاد جامعه و سواد سلامتی است و اینکه مردم این سواد و دانش را در زندگی خود به کار ببرند.

وی ادامه داد: این رویکرد در قالب برنامه‌سازی‌های متعدد انجام می‌گیرد و قصد ما این است اطلاعاتی را به مردم منتقل کنیم که نیازشان است تا بتوانند آن اطلاعات را به یک رفتار تبدیل کنند.

مدیر رادیو سلامت با اشاره به گروه «خانواده» که قرار است در سال ۹۴ به این شبکه رادیویی اضافه شود، گفت: پیش از این ما گروه‌های بهداشت و تندرستی، بهداشت و روان،‌ سلامت اجتماعی و تغذیه و سلامت را داشتیم و قرار است گروه خانواده نیز به عنوان بستر آموزش و ارتقای سلامت به گروه‌های برنامه‌سازی اضافه شود.

اعتماد اضافه کرد: قصد ما این است که بتوانیم اطلاعاتی را در اختیار مردم بگذاریم که به حفظ سلامتی و کاهش آسیب‌ها کمک کند. ما در شرایط گذار از مرحله بیماری‌ های واگیردار به بیماری‌های غیرواگیر هستیم. در این زمان به علت تغییر سبک زندگی، ریسک فاکتورهایی  همچون چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و... برای بیماری‌های مزمن افزایش یافته است چون تغذیه مردم از مصرف محصولات کم کالری به پر کالری افزایش یافته است بنابراین اگر اطلاعات درستی را در اختیار مردم قرار دهیم، می‌توانند از امکانات شهری و سبک زندگی امروز در جهت سلامتشان استفاده کنند.

وی در پایان گفت: در جامعه امروز مصرف دخانیات افزایش زیادی یافته است که باعث کاهش طول عمر شده و همچنین مشکلات اقتصادی و بیماری‌های زیادی را دربر دارد. رویکرد رادیو سلامت این است که نگرش جامعه نسبت به رفتارهای پرخطر در این زمینه را تغییر و آگاهی آنها را افزایش دهد تا مردم اگر در سنین جوانی هستند، بتوانند به شکل صحیحی، به دوران سالمندی برسند و اگر در سالمندی هستند، این دوران را به سلامتی سپری کنند.