به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، چند ساعت پس از آنكه نخست وزير انگلستان اظهارات خو را مبني بر دستگيري افراد مظون به ترور تا 90 روز در پارلمان مطرح كرد اعضاي نيروي عملياتي انگلستان( گروه هفت) كه از سوي وزارت كشور به دنبال حملات هفتم ژوئيه لندن منصوب شده اند انتقادات خود را منتشر كردند.
روحانيون مسلمان، سياستمداران، دانشگاهيان و رهبران جوامع مسلمان كه اعضاي گروه نيروي عملياتي انگلستان را تشكيل مي دهند و در راستاي حمايت از مبارزه با تروريسم فعاليت مي كنند از سياست خارجي انگلستان به عنوان عامل اصلي افراط گرايي در انگلستان ياد كردند.
عفت نواز، معاون هماهنگي گروه عملياتي انگلستان گفت: نگراني بزرگي درباره قانون ضد ترور دولت وجود دارد و اعضاي گروه هفت تقاضاي گفتگو در اين مورد را مطرح كرده اند.
جامعه مسلمان انگلستان ضمن اعتراض به اين قانون از شكست نخست وزير اين كشور در ارائه لايحه خود در پارلمان استقبال كرده و آنها پيروزي حقوق بشر و آزاديهاي مدني توصيف كردند.
عنايت بانگلاوالا، سخنگوي شوراي مسلمانان انگلستان گفت: بي ترديد پس از تصويب اين لايحه، جامعه مسلمانان انگلستان در تنگنا قرار گرفته و قدرتهاي پليس افزايش مي يافت.
پارلمان انگلستان با لايحه بلر كه به موجب آن مظنونين به ترور از 14 تا 90 روز در بازداشت به سر مي برند مخالفت كرده و زمان آن را تا مدت 28 روز كاهش دادند.
براساس نظر سنجي كه از سوي فدارسيونهاي انجمن اسلاميهاي دانشجويي در شهريور انجام شد، اكثر دانشجويان مسلمان انگلستان اعتقاددارند تغيير سياست خارجي انگلستان موثرترين راه براي كاهش تهديدهاي تروريستي عليه انگلستان است.
علاوه برآن 62 درصد مردم انگلستان اعتقاد دارند كه سياست خارجي اين كشور علت اصلي حملات لندن بوده است.