اصفهان- رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان گفت: با آغاز سفرهای نوروزی در اصفهان بیش از یک هزار پیک نیک از چادرهای مسافران جمع آوری شد.

بهزاد بزرگزاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به طور تقریبی در هر شب نزدیک به یکصد پیک نیک از چادرهای خواب جمع آوری می‌شود.

وی بیان داشت: با آغاز سفرهای نوروزی تاکنون ۴ مورد حادثه گازگرفتگی و يك مورد حريق چادر مسافرت در كمپ فدك گزارش شد.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان اعلام کرد: در همین راستا با حضور به موقع آتش نشانان ۵ نفر مصدوم حادثه گازگرفتگی به سرعت از چادرها خارج، احيا و تحويل عوامل اورژانس شدند و همچنين چادر مسافرتی طعمه حريق نيز به سرعت اطفا و رفع خطر شد.

وی افزود: تاکنون ۱۶ مورد حادثه و ۶ مورد حريق به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی اعلام شده است.

بزرگزاد اظهار داشت: نيروهای آتش نشان با آغاز سفرهای نوروزی و برپا شدن چادرهای مسافرتی در باغ فدک به صورت تمام وقت در این مکان به گشت زنی مشغول بوده و از سوی ديگر خودروهای آتش نشانی در ميادين بزرگ و مراكز پرتجمع شهر مستقر بوده اند.

وی گفت: تمام نيروهای عملياتی از ابتدای تعطيلات نوروزی لغو مرخصی بوده اند و همچون روزهای گذشته به صورت آماده باش برای تامين ايمنی مسافرين نوروزی هستند.

بزرگزاد اعلام کرد: در روزهای ششم و هفتم فروردين ماه یک هزار و ۸۸۰ چادر مسافرتی در باغ فدك برپا شد كه نيروهای عملياتی با گشت زنی تمام وقت توانستند ۳۵۰ سيلندر پيك نيك را از چادرها بيرون بياورند.

برچسب‌ها