به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول عمادی پیش از ظهر امروز در گردهمایی تخصصی تجزیه و تحلیل نتایج امتحانات سال تحصیلی ۹۴ـ۹۳ استان خوزستان که در پژوهشکده خانه معلم اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در این گردهمایی روسای ادارات، معاونان آموزشی، کارشناس مسئولان سنجش و مسئولان سنجش کشور حضور دارند و از این لحاظ برای اولین بار در کشور برگزار می شود. گردهمایی های مشابه تا کنون در برخی از استان ها برگزار شده و در نیمی از استان های کشور نیز در حال برگزاری است.
وی افزود: برای مقایسه نتایج امتحانات در سطح شهرستان ها و مناطق دو ملاک کلی وجود دارد. یکی ملاک محرومیت که شامل محرومیت از امکانات، فضای گفتمان، مشارکت خانواده ها و خیرین و فضاهای آموزشی بوده و دیگری ملاک مدیریت است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با اعمال مدیریت خوب می توان بر زیر شاخه های شاخص محرومیت غلبه کرد. اگر مدیریت را در آموزش و پرورش تقویت کنیم محرومیت های آموزشی از بین می رود به همین دلیل باید محرومیت زدایی و مدیریت افزایی کنیم. انتخاب مدیران در کیفیت بخشی و ارتقای آموزشی نقش موثری دارد و بایستی با پرهیز از مسائل سیاسی مدیران لایق را انتخاب کنیم که توانمند بوده و نقش موثری را ایفا کنند.
عمادی با اشاره به اینکه باید بین نمره مستمر و پایانی یک همبستگی معنا دار وجود داشته باشد، گفت: قبل از اینکه گردهمایی های فوق را برگزار کنیم ابتدا سئوالات امتحانی را تحلیل و بررسی کرده و پس از نتایج به دست آمده به تجزیه و تحلیل و مقایسه در چهار سطح کشوری، استانی، منطقه ای و مدرسه ای در این گردهمایی می پردازیم.
وی بیان کرد: با بررسی و آسیب شناسی نتایج امتحانات، توجیه مدیران و عوامل مرتبط با برگزاری امتحانات در بهبود وضعیت نمرات امتحانی و در نهایت در فرآیند یاددهی و یادگیری گام های موثری برداشته می شود.