به گزارش خبرنگار مهر، عباس لامعی صبح چهارشنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره دانشآموزی نوجوان سالم اظهارکرد: دوران نوجوانی، دوران حساس و سرنوشتسازی است.
وی با بیان اینکه جامعه هدف ما دانشآموزان در این سنین هستند، تصریح کرد: هر عادتی که در این سنین شکل میگیرد، چه مثبت یا منفی این عادات تا پایان عمر با انسان هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳۷۰ اثر دانشآموزی و فرهنگی به دبیرخانه چهارمین جشنواره دانشآموزی سالم ارسال شده است، افزود: این جشنواره سه قشر بزرگ را درگیر کرده که یکی از این اقشار اولیاء دانشآموزان هستند.
لامعی از برگزاری ۱۸۰ کارگاه برای اولیاء دانشآموزان خبر داد و گفت: این کارگاههای آموزشی در راستای افزایش مهارتهای زندگی، سبک فرزندپروری و پیشگیری از اعتیاد برگزار شده است.
وی بیان کرد: در این کارگاهها ۳۶ هزار ولی دانشآموز آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
لامعی با بیان اینکه برای آموزش در این کارگاهها سه هزار و ۶۰۰ همکار فرهنگی آموزش دیدند، بیان داشت: ۲۱ هزار دانشآموز در چهار زمینه در این جشنواره شرکت کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: این جشنواره در زمینه مدارس عاری از خطر ویژه دانشآموزان متوسطه دوم، مهارتهای مقابلهای متوسطه اول، مدارس مراقب تمام مقاطع و مراقبت از خود ویژه دانشآموزان ابتدایی برگزار شده است.
لامعی میزان استقبال دانشآموزان دختر را از این آموزشها بیشتر از پسران دانست و گفت: مشاوران و مدیران باید در زمینه حضور بیشتر پسران تلاش کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه در این جشنواره ۶۴۳ نفر از دانشآموزان حضور دارند، تصریح کرد: این جشنواره از ابتدای مهرماه سال گذشته آغاز، در اسفندماه سال گذشته داوری شده است.
لامعی با بیان اینکه این جشنواره نسبت به سومین دوره جشنواره ۴۹ نفر رشد داشته است، گفت: از مجموع ۳۷۰ اثر این جشنواره ۱۴۶ مقاله دانشآموزی، ۸۳ روزنامه دیواری، ۸۳ نقاشی، ۱۳ فیلم کوتاه، دو قطعه عکس و ۴۳ مقاله فرهنگیان به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشآموز باید دارای روابط عمومی بالا باشد، اضافه کرد: از ظرفیتهای شورای دانشآموزی و دارالقرآنها باید در این راستا استفاده کرد.
لامعی گفت: برای برگزاری این جشنواره تعداد ۱۵ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی شکلگیری باورهای درست در دانشآموزان در این سنین را ضروری دانست و گفت: دانشآموزان مدت ۱۳ سال در اختیار دستگاه عظیم تعلیم و تربیت هستند و شخصیت آنها در تمامی ابعاد اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی شکل میگیرد.
لامعی بر لزوم کمک سایر دستگاهها به این نهاد اشاره کرد و افزود: با درآمدهای عمومی دولت نمیتوان آموزش و پرورش را اداره کرد.
وی با بیان اینکه ما در حوزه سوادآموزی با کمبود اعتبار مواجه نیستیم، افزود: ما در دولت تدبیر و امید هر کاری که ضمانت اجرایی دارد، انجام داده و وعده بیهوده نمیدهیم.