ميترا ملكي مدير داخلي نشريه كيليك در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، ضمن بيان مطلب فوق افزود : شايد به ندرت بتوان افرادي را پيدا كرد كه توان ارائه مباحث علمي را به شكل ساده و قابل درك براي كودكان و نوجوانان داشته باشند و همين كه در كانديداهاي اين دوره هم هيچ برنده اي در قسمت علمي نبود ، گواه اين مساله است كه در اين بخش ضيف عمل شده است.
وي ادامه داد: نشريه كيليك ويژه نامه مجله وب است و بيشتر كار ما آموزش كامپيوتر و ارائه اخبار و مقالاتي در اين زمينه براي كودكان و نوجوانان است.
ملكي با اشاره به اينكه چندين دوره در نمايشگاه شركت داشته است گفت: يكي از نكاتي كه فكر ما را مشغول كرده شناسايي افرادي است كه مي توانند به شكل تخصصي مسائل آموزشي را براي كودكان مطرح كنند. نشريات كودك آن طور كه بايد و شايد نتوانسته اند با مخاطبين ارتباط برقرار كنند و دلايل اين مساله نياز به مطالعه و بررسي جدي دارد.
وي افزود : به دليل اينكه اصلا كامپيوتر يك مقوله جديد است و اكثر مطالبي هم كه در اين باره وجود دارد ترجمه است ، برگردان آن هم به شكل ساده براي كودكان كار دشواري است. من با همه تلاشي كه كرده ام درحوزه ساده نويسي مسائل كامپيوتر تا امروز كسي را پيدا نكرده ام كه بتواند واقعا در اين حوزه كار كند.
ملكي در پاسخ به اين سوال كه آيا مي شود برا ي درك بهتر كودكان از مقوله كامپيوتر پيوندي ميان شعر و قصه و كامپيوتر ايجاد كرد گفت : شعر و داستان مدت هاست كه در برقراري ارتباط با بچه ها موفق بوده اند و اگر شاعراني بتوانند در اين زمينه كار كنند بسيار تاثير گذار خواهد بود اما مساله اينجاست كه آيا شاعران ما توانايي چنين ارتباط تخصصي را دارند يا خير ؟
وي در پايان گفت و گو با مهر ، خاطرنشان كرد : اميدوارم كه اين جشنواره ها فقط شكل چند روزه نداشته باشد و شرايطي پيش بيايد كه بين اين جشنواره و جشنواره بعدي ارتباط ها قطع نشود. بايد هر چند وقت يكبار نشست هايي بين خود نشريات باشد و يك تاملي بين اين نشريات وجود داشته باشد تا بتوان نياز هاي واقعي كودكان را شناسايي كرد.