اسماعیل احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های اجرا شده در راستای به روز کردن منابع کتابخانه های عمومی استان کردستان اظهار داشت: علیرغم محدودیت های اعتباری و مالی اقدامات خوبی در این راستا در استان کردستان اجرایی و عملیاتی شده است.
وی با اشاره به توزیع ۱۷ عنوان کتاب ویژه اهل سنت در کتابخانه های عمومی استان کردستان یادآور شد: این کتاب ها از برخی ناشران کتاب های اهل سنت خریداری شده و توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای توزیع در کتابخانه ها ارسال شده است.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان کردستان با بیان اینکه کتاب های مذکور دارای موضوعات متنوعی است، اظهار داشت: این کتاب ها مربوط به انتشاراتیهایی از جمله شیخالاسلام، احمد جام، حافظ ابرو، کردستان، احسان و رایحه عترت است.
وی عنوان کرد: آیین زندگی، گنجنامه خواجه عبدالله انصاری، خانهای براساس تقوا، راهنمای حج و عمره رقعی، آداب زندگی زناشویی در پرتو قرآن و سنت، تصویری جامع از ازدواج در اسلام و حضرت علی(ع) از دیدگاه اهل سنت برخی از عناوین کتابهای مذکور است که در کتابخانهها توزیع شده است.
احمدی بیان کرد: همچنین در این مجموعه، کتابهای دیگری با عناوین روش نماز بانوان، هزار و یک نکته طلایی، ترتیل قرآن با تجوید آسان، چشمچرانی و علاج آن در پرتو شریعت، آیین زندگی در پرتو کتاب و سنت، خرده مینا و طلاق خانمانسوز وجود دارد.
وی توجه به نیازهای مخاطبان را از برنامههای نهاد کتابخانههای عمومی ذکر کرد و افزود: این اقدام سبب حضور بیشتر عموم مردم در کتابخانههای عمومی و همچنین ارتقای شاخص سرانه مطالعه در استان کردستان میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان بیان کرد: مخاطبمحوری و نیازسنجی در کتابخانههای عمومی امری ضروری است که در برنامههای نهاد کتابخانههای عمومی کشور به آن توجه ویژهای میشود و این مهم در استان کردستان نیز به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
وی حمایت از ناشران بومی را از اولویتهای اداره کل کتابخانههای عمومی کردستان ذکر کرد و گفت: این نهاد فرهنگی در دو سال گذشته با وجود محدودیت ها به ویژه در حوزه های مالی سعی کرده است از آثار نویسندگان و ناشران بومی حمایت کند.
وي گفت: هنرمندان و نویسندگان استان کردستان نیازمند حمایت هستند و کتابخانه های عمومی تلاش دارد به عنوان نهادی فرهنگی در حد توان از این قشر اثرگذار و زحمتکش به شیوه های مختلف حمایت می کند.
وی بیان کرد: خریداری کتاب از ناشران بومی و توزیع کتابها با توجه به ویژگیهای آنها در کتابخانههای عمومی یکی از اقدامات ادارهکل کتابخانههای عمومی در این راستاست.
وی در پایان عنوان کرد: کتابخانههای عمومی به عنوان نهادی عمومی و غیر دولتی نیازمند حمایت است و مردم و مسئولان باید از این نهاد که در راستای توسعه کشور گام برمی دارد پشتیبانی کنند.