به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید صفایی ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از طرحهای عمرانی شهر وحدتیه بیان داشت: شهرداری وحدتیه برنامههای خود را بر دو محور زیبا سازی ظاهر شهر و انجام امور زیرساختی بنا نهاده ست.
وی ادامه داد: از آنجا که شورای اسلامی این شهر بر حل مشکلات زیرساختی تاکید دارد، در این راستا، در سه سال اخیر ۶۱۳ ملک را تملک کرده است.
صفایی یادآور شد: املاک تملک شده شهرداری وحدتیه، بیش از هشت هزار و ۷۷۹ متر عرصه و بیش از دو هزار و ۷۷۱ متر اعیان است.
افزایش ۶۹ درصدی بودجه شهرداری وحدتیه
شهردار وحدتیه گفت: در بودجه سال ۱۳۹۳ شهرداری، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان پیش بینی شده بود که با متمم بودجه و با ۱۳۷ درصد رشد به سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید و با تفریغ بودجه حدودا چهار میلیارد تومانی، شاهد ۱۴۰درصد رشد نسبت به بودجه بودیم.
صفایی اعتبارات استانی سال ۹۳ این شهرداری از محل تملک دارایی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.
وی با بیان اینکه بودجه سال جاری را ۶۹ درصد افزایش دادهایم گفت: بودجه امسال دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پیش بینی شده است.
گفتنی است، محمدحسن باستی معاون عمرانی استاندار بوشهر و هیات همراه در ابتدای ورود به شهر وحدتیه، برای بازدید از پروژه های عمرانی این شهر با حضور در گلزار شهدای وحدتیه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.