ملارد-استاندار تهران در آستانه سفر هیات دولت به شهرستانهای تهران نوید داد: بسیاری از مشکلاتی که در قالب استانی و شهرستانی قابل حل نبود، با سفر رئیس جمهور در سطح ملی پیگیری شده و به رفع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین هاشمی از صبح امروز در سفری نیمروز به شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد طی جلساتی جادگانه در هر سه شهرستان که با حضور معاونین استانداری، ائمه جمعه، فرمانداران و اعضای شورای اداری شهرستانها، فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران و جمعی از معتمدین برگزار شد، به تشریح و تبیین وظایف دستگاه های زیرمجموعه برای استقبال مطلوب از رئیس جمهور و هیات دولت پرداخت.

نماینده عالی دولت در استان تهران با اشاره به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به شهرستانهای تهران اظهار داشت: طی دیدار نوروزی با دکتر روحانی، ایشان اعلام کردند که سفرهای استانی هیات دولت در سال جدید با شهرستانهای تهران آغاز خواهد شد و با توجه به جمعیت قابل توجه شهرستانهای غرب استان که عمدتا با سایر استانهای کشور برابری می کند، همچنین وعده انتخاباتی دکتر روحانی به مردم ملارد مبنی بر سفر زودهنگام به این شهرستان در کسوت ریاست جمهوری، سفر به شهرستانهای تهران از ملارد، قدس و شهریار آغاز خواهد شد.

گره های بازنشدنی شهرستانهای تهران به دست رئیس جمهور باز می شود

این مسئول افزود: زمان سفر، هفته آینده اعلام شده که البته تاریخ قطعی در روز شنبه آینده مشخص خواهد شد، با توجه به حساسیت موضوع، امروز به همراه تمام معاونین استانداری به سه شهرستان مذکور سفر کردیم تا از نزدیک در جریان امور قرار گرفته و مدیریت بهینه ای اعمال شود، هیچ قصوری در این زمینه پذیرفتنی نیست.

وی نوید داد: بسیاری از مشکلاتی که در قالب استانی و شهرستانی قابل حل نبود، با سفر رئیس جمهور در سطح ملی پیگیری شده و به انشاالله رفع خواهد شد چراکه دولت تدبیر و امید اگر وعده ای بدهد بطور حتم به آن عمل خواهد کرد.

هاشمی ضمن ارائه آماری از بودجه های استانی و شهرستانی به تشریح اقدامات صورت گرفته در استان پرداخت و گفت: برغم شعارهایی که از ابتدای انقلاب تاکنون مبنی بر خروج از تک محصولی و وابستگی به نفت داده می شود، اما متاسفانه هنوز بودجه کشور به نفت وابسته است لذا با کاهش ۵۰ درصدی قیمت جهانی نفت، بودجه کشور نیز کاهش پیدا کرد اما با تدبیر دولت یازدهم به نحو مطلوبی مدیریت شد.

انتخاب دولت تدبیر در دو دستگاه کلیدی وزارت خارجه و نفت ستودنی است

استاندار تهران ادامه داد: بودجه ملارد در سال ۹۲، ۱۲۵ میلیارد ریال بود که تنها دو میلیارد آن تخصیص پیدا کرد اما برغم تمامی مشکلات بودجه این شهرستان در سال ۹۳ به ۵۴۵ میلیارد ریال افزایش یافت که از این مبلغ، صددرصد بخش استانی و ۷۵ درصد بخش ملی تخصیص پیدا کرد، همچنین بودجه استانی کل کشور صددرصد و بودجه ملی بین ۸۰ تا ۸۵ درصد تخصیص یافت که این نشان می دهد دولت توانست با حداقل منابع، هزینه ای بهینه داشته باشد.

این مسئول متذکر شد: البته تمام این اقدامات هم در حوزه داخل و هم بین الملل، بدون حمایت مردم و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب محقق نمی شد، همچنانکه یکی از موفقیتهای دولت تدبیر و امید انتخاب شایسته و صحیح در دو دستگاه کلیدی (وزارت امور خارجه و وزارت نفت) بود چراکه این دو دستگاه در واقع حرکت دهنده و هموار کننده مسیر توسعه کشور به لحاظ سیاسی، اقتصادی و.... هستند.

عقب ماندگی در ملارد را انکار نمی کنم

وی با اشاره به مذاکرات ۱+۵ اشاره کرد: با هوشیاری تیم مذاکره کننده کشورمان، تمام دنیا به هنر و توان دیپلماسی ایران اقرار کردند چراکه ایران نه تنها از منافع خود عقب ننشست بلکه با منطق و عقلانیت با دنیا سخن گفت، بحمدالله مردم نیز همواره پشنیبان خدمتگذاران خود در نظام بوده و هستند و امسال نیز در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بطور قطع حماسه سیاسی دیگری را رقم خواهند زد.

نماینده عالی دولت در استان تهران در بخش دیگر سخنان خود به مسائل شهرستانهای تابعه پرداخت و بیان کرد: متاسفانه در ملارد و برخی شهرستانهای دیگر عقب ماندگیهایی وجود دارد که قابل انکار نیست اما نمی توان آنها را یک شبه رفع کرد، برخی گره ها وجود دارد که امکان بازگشایی در سطح استان نیست و امید می رود با حضور رئیس جمهور به سرانجام مطلوبی برسد.

مهمترین مطالبه از رئیس جمهور، اولویت دهی به فاینانس ریلی استان است

وی توسعه حمل و نقل ریلی در سطح استان، پیگیری احداث بیمارستانها، اجرای طرح های بیابان زدایی به ویژه در بخش اخترآباد ملارد و ... را از مهمترین مطالبات مردم و مسئولین از رئیس جمهور برشمرد و افزود: از دکتر روحانی خواهیم خواست که فاینانس بخش ریلی استان تهرن را در اولویت قرار دهند که الیته ایشان کلیات را پذیرفته اند اما در این سفر بطور قطع برنامه های دقیق تر را اعلام خواهند کرد.

هاشمی تصفیه فاضلاب استان را یکی از نیازهای اساسی منطقه دانست و تاکید کرد: در استان تهران بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب فاضلاب داریم که هم اکمنون تنها ۲۰۰ میلیون از آن تصفیه می شود، البته مفتخریم که طی دو سال گذشته حرکت بسیار شتابانی در این زمینه آغاز شده اما به دلیل بروز بحران خشکسالی، در استان تهران مشکل آب داریم.

۱۰ هزار هکتار آبیاری تحت فشار در خردادماه با حضور مقامات کشوری افتتاح می شود

استاندار تهران خاطرنشان کرد: اولویت اول ما در استان آب شرب است اما اگر بتوان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب فاضلاب باقیمانده را نیز تصفیه کرد، بخش اعظمی از مشکل بخش کشاورزی رفع خواهد شد، هم اکنون ۲۱۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان وجود دارد که تنها در ۳۰ هزار هکتار آن آبیاری تحت فشار به اجرا درامده است.

این مسئول گفت: البته سال گذشته ۱۰ هزار هکتار دیگر از اراضی کشاورزی را در برنامه آبیاری تحت فشار قرار دادیم که تا خردادماه آینده افتتاح می شود و در نظر داریم این طرح برای سال ۹۴ نیز استمرار یابد.