به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین مقتدایی ظهر امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری در راستای توسعه فناوری و صنایع نفت و گاز استان خوزستان اظهار کرد: مسئولان علمی واجرایی باید تجارب خود را در تحقیق این هدف و عملی کردن تفاهم نامه توسعه فناوری صنعت نفت و گاز به اشتراک بگذارند.
مقتدایی با اشاره به اصرارش برای امضا کردن تفاهم نامه در داخل استان بیان کرد: اگر بر امضا شدن این تفاهم نامه در داخل اصرار داشتیم، هدف ایجاد یک بازتاب در سطح استان و افزایش حس مسولیت پذیری میان مسئولان بود.
وی ادامه داد: نباید امور در سطح فرمالیته و اداری باقی بماند و هر چه زودتر با عزم جدی، مراحل عملی این طرح بزرگ را در استان خوزستان مشاهده کنیم.
استاندار خوزستان با اشاره به شرایط اجرایی شدن طرح گفت: شرط اصلی اجرایی کردن تفاهم نامه توسعه فناوری صنعت نفت و گاز، پیوند با محیط، ماندگاری و ایجاد تعلق خاطر در بین مردم نسبت به این فعالیت های اقتصادی است و باید این تعلق خاطر و ماندگاری همچون طرح نفت مسجدسلیمان و پالایشگاه آبادان حتی بعد از رکود محقق شود.
مقتدایی افزود: وضعیت مطلوبی در استان برای مقدمات طرح و ورود صنعتگران داخلی به پروژه وجود دارد که می تواند تاثیر به سزایی در اقتصاد کشور داشته باشد.
وی، تعامل میان بخش خصوصی و دولتی را شرط موفقیت دانست و گفت: طرف های حاضر در این تفاهم نامه، دولتی و یا خصوصی هر یک باید به گونه ای عمل کنند که تنها منافع خود را در نظر نگیرند.
استاندار خوزستان ادامه داد: در مقابل بخش دولتی هم در وضع قوانین سهل و روان برخورد کند تا فعالیت بخش خصوصی محدود و دشوار نشود.
مقتدایی با اشاره به ضرورت حضور مراکز علمی در این طرح اظهار کرد: مراکز علمی همچون پارک علم و فناوری و دانشگاه های باید وارد عمل شوند و نقشی در ایجاد تعلق خاطر و ماندگاری این توسعه فراهم کنند.
وی گفت: پیش از این نیازمند تجدید صنعت و وارد کردن نوآوری در بخش نفت و گاز بودیم. از جمله نتایج این طرح احیای مخازن نفتی و پالایشگاهی از دست رفته است.