قم - رئیس هیئت تکواندوی استان قم با بیان اینکه برای حضور در لیگ بر‌تر حداقل ۱۰۰ میلیون تومان لازم داریم، گفت: تأمین این میزان بودجه بدون حامی مالی ممکن نیست.

محمد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کارگاه علمی و دانش افزایی مربیان تکواندو در حالی به میزبانی قم برگزار شد که ۵۰ مربی تکواندو در این دوره حضور داشتند و دانش تکواندوی خود را به روز رسانی کردند.

وی افزود: این دوره آموزشی با حضور ناصر باقری مدرس درجه یک بین المللی تکواندو و دبیر کمیته آموزش فدراسیون تکواندو برگزار شد و اجرای برنامه‌هایی در این زمینه، از این پس یکی از رویکردهای اصلی تکواندوی قم در حوزه آموزش را تشکیل می‌دهد.

رئیس هیئت تکواندوی استان قم درباره حضور تکواندوکاران قمی در لیگ‌های کشور گفت: حضور در لیگ‌های پایه در رده‌های سنی نونهالان تا جوانان، یکی از برنامه‌های اصلی ماست و کمک زیادی به تضمین آینده تکواندوی قم می‌کند اما در بخش بزرگسالان هزینه‌ها بالاست و ما با لیگی حرفه‌ای مواجه هستیم که نمی‌توانیم بدون پشتوانه مالی وارد آن شویم.

جمشیدی بیان داشت: برای حضور در لیگ بر‌تر و پرداخت دستمزدی معقول حداقل ۱۰۰ میلیون تومان بودجه لازم داریم و تامین بودجه ۱۰۰ میلیون تومانی حضور در لیگ بر‌تر بدون حامی مالی ممکن نیست و طبیعتا هیئت تکواندو هم نمی‌تواند چنین بودجه‌ای را تأمین کند.

وی عنوان کرد: رایزنی‌هایی برای تأمین این بودجه انجام شده اما در صورتی که نتوانیم به نتیجه برسیم تکواندوکاران ما به تیم‌های لیگی می‌پیوندند تا در کوران مسابقه و تجربه اندوزی قرار گیرند.

رئیس هیئت تکواندوی استان قم تصریح کرد: در مسابقات نوجوانان آسیا در تایوان، علی چهرقانی نماینده ما بود که متأسفانه موفق به کسب مدال نشد اما تجربه حضور این رویداد رسمی آسیایی، به او کمک می‌کند تا در مسابقات جهانی شانس بهتری برای کسب مدال داشته باشد.