قزوین-رئیس شورای اسلامی شهر قزوین گفت: شهرداری قزوین با امضاء تفاهم نامه با شرکت آبفای شهری برای نوسازی شبکه فرسوده آب شرب شهر قزوین اعلام آمادگی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس ظاهری ظهر یکشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر که در تالار مردم برگزار شد اظهارداشت: با تصویب شورای اسلامی شهر قزوین در لایحه شهرداری با تفاهم نامه مشترک بین شرکت آبفای استان و شهرداری گام مهمی برای اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی در بافت قدیمی شهر قزوین توسط شهرداری برداشته شود.

وی افزود: اصلاح شبکه فرسوده آب در بافت فرسوده قزوین موضوع مهمی در راستای ارائه خدمات زیرساختی به شهروندان است که در همین رابطه لايحه مربوط به همکاري و همياري شهرداري با سازمان آبفا جهت اصلاح شبکه آب آشاميدني در صحن شورای اسلامی شهر با حضور هجران فر مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان و هیأت همراه و شهردار مورد بررسی قرار گرفت و با شرایط الحاقی دیگری به تصویب رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین یادآورشد: در این لایحه با اشاره به اینکه ۱۳۰ کیلومتر از شبکه های آب در بافت فرسوده شهر قزوین نیاز به اصلاح و سیعی دارند، نوسازی سیستم جز با همکاری و همیاری شهرداری محقق دانسته نشده است که به منظور رفاه حال شهروندان و مساعدت به سازمان آبفا، موضوع فوق در لایحه ای به استناد بند ۱۴ ماده ۷۶ تشکیلات وظایف انتخابات و شورای اسلامی کشور مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

وی افزود: چنانچه در بافت فرسوده مصوب هریک از مناطق سه گانه شهرداری، شرکت آب و فاضلاب تصمیم به اصلاح شبکه داشته باشد، از هزینه های صدور مجوز و مرمت نوار حفاری و روکش آسفالت معاف بوده و در صورت مرمت ترانشه ها توسط پیمانکار شرکت آب و فاضلاب شهرداری نسبت به تحویل آسفالت (بدون اخذ هزینه) همکاری خواهد کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: شورای شهر، شهرداری و بسیاری از ادارات مرکز استان وظیفه خدمت رسانی به مردم را بر عهده دارند و تا زمانیکه بین آنها تعامل همکاری و همیاری نباشد شکی نیست آن خدمتی که باید برای مردم انجام شود به وجه احسنت صورت نمی گیردو از حداقل نیز کمتر خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت تعامل با دستگاههای خدمات رسانی همچون شرکت آب و فاضلاب استان که در اولویت اول قرار دارد، خاطرنشان کرد: تعامل شرکت آب و فاضلاب با شورای اسلامی شهرو شهرداری قزوین از ضروریات است و از آنجاییکه مایع حیاتی همانند آب موهبت الهی غیر قابل جایگزین محسوب می شود عامل اول در رشد و توسعه شهرها به شمار می آیدو اگر با بحران مواجه شود موقعیت کشورها به خطر خواهد افتاد.

رئیس شورای شهر قزوین اصلاح شبکه آب در شهر قزوین و به ویژه بافت فرسوده را بسیار مهم توصیف و از آمادگی شورا و شهرداری برای تحقق این مهم صحبت به میان آورد.

ظاهری در ادامه با اشاره به سیاستی که شورا در سال جاری برای تعامل جدی تر با دستگاهها و نهادهای دولتی و غیر دولتی و به ویژه خدمات رسان در دستور کار قرار داده  عنوان کرد: برگزاری جلسات مشترک با دستگاههای مرتبط با امر مدیریت شهری و پیگیری امور و تصیم گیری ها و تفاهم نامه های انعقادی از سوی کمیسیونهای تخصصی و دستگاههای مربوطه از جمله اقداماتی است که در پیش گرفته شده است.

علی صادقی نیارکی رئیس کمیسیون اداری و مالی درباره لایحه ارسالی شهرداری به شورا برای تسریع در اصلاح شبکه آب شهری گفت: بر اساس برآورد کارشناسان، شرکت آبفا حدود ۱۳۰ کیلومتر از شبکه آب و فاضلاب شهری باید نوسازی شود و اگر تنها با منابع شرکت آب انجام شود، سالها طول می کشد.

وی افزود: طبق تفاهم نامه این شرکت با شهرداری، این نوسازی شبکه در مدت زمان کمتری رخ می دهدو موافقت نامه ای تهیه و به امضاء شهردار و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب رسیده و برای تصویب به شورا ارسال شده است.

احمد هجران فر مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز در ادامه گفت: از تلاش شورا و شهرداری برای اهتمامی که در رفع مشکلات خدمات شهری بافت فرسوده شهر قزوین به خرج می دهند تشکر می کنم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بیان کرد: بافت جنوبی از قدمت یکهزار ساله برخوردار بوده و به حدود ۱۳۰ کیلومتر نوسازی نیازمندیم و چون کمتر از یک سوم قیمت نوسازی را از مردم اخذ می کنیم در این رابطه اگر شهرداری همکاری کند توان نوسازی به دو برابر افزایش می یابد.

این مسئول یادآورشد: به ازای هر متر مکعب یکهزار تومان از سوی مشترکین تعرفه پرداخت می شودو درحالیکه رقم هزینه شده از سوی شرکت چهار هزارو ۵۰۰ تومان است.

وی اضافه کرد: درصد شراکت شهرداری قزوین ۲۰ درصد، شهرداری تاکستان ۴ درصد و شهرداری زنجان حدود ۲۴ درصد سهام دارند و مابقی سهامها به شرکت آب و فاضلاب کشور و دولت اختصاص دارد

هجران فر با بیان اینکه با مصوب شدن این لایحه تحولی عظیم در نوسازی شبکه آب و فاضلاب شهر قزوین صورت می گیرد، افزود: سالی ۱۰ کیلومتر اصلاح و نوسازی شبکه آب را انجام می دهیم و بین شش تا ۱۰ سال اصلاح شبکه آب و فاضلاب شهر قزوین را با مشارکت شورا و شهرداری نوسازی کنیم بافت شهر قزوین یک هزار ساله است و هر چه هزینه کنیم باز هم دوباره جای کار دارد.

وی در ادامه گزارشی در رابطه با فرسوده بودن شبکه آب در بافت فرسوده شهر قزوین، مدیریت مصرف آب، روابط عمومی مدیریت مصرف بهینه آب و دیگر موارد ارائه داد.

مسعود نصرتی گفت: باید کار را فراتر بگذاریم و با تفکر مدیریت متحد شهری و پیشینه ای که دستگاههای خدمات رسان در حوزه مدیریت شهری داشتند، کارها را پیش می بریم.

وی با بیان اینکه هر تلاشی که برای نوسازی شبکه و خدمت به مردم صورت می گیرد در راستای این تفاهم نامه آمده است، گفت: شکستگی لوله ها نارضایتی مردم را به همراه داردو اگر نوسازی هرچه زودتر انجام شده و تمام شهر به مشارکت دعوت شوند بسیار زودتر به نتیجه می رسیم.

برچسب‌ها