به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاري مهر افشار در مراسم گشايش نخستين كنگره سراسري دستاوردهاي بهداشت و درمان ارتش گفت : اخلاق حاكم بر بخشهايي از جامعه پزشكي از برخي ضعف‌ها و بيماريهايي رنج مي‌برد كه با فرهنگ بسيجي به خوبي قابل درمان است.

 سردار  افشار در مراسم گشايش نخستين كنگره سراسري دستاوردهاي بهداشت و درمان نيروي زميني ارتش با بيان اين كه توجه به عواطف انساني در مراكز درماني با روحيه جهاد و شهادت تطابق دارد، تاكيد كرد كه بايد تعصبات را كنار گذاشت و با اتحاد و انسجام به درمان پرداخت.
وي با اشاره به اخلاق در جامعه پزشكي يادآور شد: امروز دنيا به فرهنگ سالم و ايثارگرانه پزشكان جنگ نيازمند است.
سردار افشار مهارت جامعه پزشكي امروزرا مرهون حضور افراد در صحنه‌هاي جنگ دانست و گفت :  پس از اتمام جنگ بايد فضاي جبهه و تجربيات دفاع مقدس به تمام بخشها به خوبي منتقل شود. يكي از ضعف‌هاي مهم دوران سازندگي فاصله‌ي ايجاد شده بين مسؤولان اين دوران و متخصصان دوران دفاع مقدس است.

رييس بنياد حفظ آثار ونشر ارزشهاي دفاع مقدس در ادامه افزود: اصولا جنگ در دنيا مي‌تواند سرآغاز جهش اقتصادي و علمي باشد، زيرا جنگ پديده‌ايست كه همه استعدادها را بكار مي‌گيرد.
وي نقش عامل انساني را در جنگهاي معاصر بسيار موثر دانست و خاطرنشان كرد: در دوران 8 سال دفاع مقدس در شرايطي كه سيطره سلاحهاي پيشرفته بر بلوك شرق و غرب بر توان رزمي بسيار تعيين كننده بود عامل مهم در پيروزي عامل انساني بود كه غربيها به وضوح به آن رسيدند.
سردار افشار در پايان متذكر شد: اگر امروز بودجه‌اي صرف خريد تجهيزات جنگي مي‌شود بايد بخشي از آن نيز صرف امور درماني و فرهنگي نيروهاي مسلح گردد.