انزلی- چهارمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گیلان، با تقدیر از برگزیدگان به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان صبح روز دوشنبه  در اختتامیه این جشنواره اظهارداشت: ترویج مبانی فرهنگی، اقدامی ماندگار و پایدار است.

مهدی حاجتی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در انجام فعالیت های فرهنگی افزود: لازمه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و رشد اخلاقی دانش آموزان  ایجاد ارتباط مناسب بین خانه و مدرسه و همچنین مربی و دانش آموز است.

وی با اشاره به وجود روحیه تشخص طلبی در نوجوانان و جوانان  گفت:باید فضای مناسب در خانه و مدرسه برای پرورش نوجوانان فراهم باشد.

حاجتی یادآور شد: ایجاد زمینه نشاط و شادابی در محیط مدرسه و تقویت نگرش نوجوانان نسبت به ورزش و همچنین اطلاع در مورد خطرات ناشی از فضاهای مجازی برای نوجوانان ضروری است.

وی تاکید کرد: بچه ها بسیاری از مصادیق تربیتی را از رفتار مربیان خود دریافت می کنند و رفتار و گفتار اولیاء خانه و مدرسه نباید دوگانه باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش گیلان برخورد جدی با خاطیان حوزه آسیب های اجتماعی،   تشدید قوانین و اجرای دقیق آنها و همچنین تلاش در راستای معضلاتی چون فقر و بیکاری و توجه به آموزش را لازمه  حفظ نوجوانان و جوانان از آسیبهای اجتماعی دانست و بر اهمیت استمرار فعالیت آموزش و پرورش در این زمینه با نگاهی نو در مدارس تاکید کرد.

ضرورت همکاری همه آحاد در مبارزه با مواد مخدر

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این مراسم با اشاره به دستورات دین مبین اسلام و توصیه مکرر مقام معظم رهبری به جوانان اشاره کرد و گفت: تهذیب، تحصیل و ورزش سه رکن اصلی است که نوجوانان و جوانان باید همواره به آن توجه داشته باشند.

محمد حسین شاهکویی افزود: ارمغان ورزش سلامت و تندرستی است و جامعه سالم، جامعه ای پویا، شاداب وبا نشاط است.

وی یادآور شد: رویکرد  وزارت آموزش و پرورش این است که جامعه دانش آموزی فعال و پویا باشد و خوشبختانه این امر در گیلان با تلاش آموزش و پرورش در حال تحقق است.

شاهکویی گفت: برای اینکه شاهد جامعه ای  سالم و بانشاط و عاری از اعتیاد باشیم باید همه آحاد دست به دست هم بدهیم و در حوزه های مختلف پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تلاش کنیم.  

معرفی ۱۰۸ اثر برگزیده

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش گیلان، برگزاری جشنواره نوجوان سالم را فرصتی برای دور کردن نوجوانان از آسیب های اجتماعی دانست و گفت: تولید آثاری نظیر فیلم، عکس، مقاله، روزنامه دیواری و نقاشی در محورهایی چون  پیشگیری از گرایش به دخانیات، سوء مصرف مواد مخدر و خشونت، دانش آموزان را به دوری از اعتیاد و موادمخدر ترغیب می کند.

علی فرهنگ با اشاره به امکان شرکت همکاران و والدین در بخش مقالات این جشنواره افزود: بیش از ۱۵۴۴ اثر از سوی ۱۹۵۵ شرکت کننده به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از داوری ۱۰۸ اثر بعنوان آثار برگزیده دانش آموزان، همکاران و والدین انتخاب و معرفی شدند.

گفتنی است از برگزیدگان چهارمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم در سالن  مجتمع فرهنگیان دهکده ساحلی انزلی تقدیر شد.