دكتر علي ميرزابيگي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : در جامعه كنوني حتي قشر تحصيل كرده نيز با فرهنگ صحيح تفريح آشنا نيستند چراكه اين افراد از سوي والدين خود در دوران كودكي نسبت به اين امر آگاهي لازم پيدا نكرده اند .
وي افزود : چگونگي و شيوه هاي صحيح تفريح از دوران كودكي و از سوي والدين و محيط هاي آموزشي همچون مدارس به كودك آموزش داده مي شود و در صورتيكه آموزش اين امر در سنين كودكي بدرستي صورت نگيرد كودك در سنين بالاتر در انتخاب نوع تفريح با مشكل مواجه مي شود.
اين روان شناس ، تفريحات سالم در محيط مدارس را نيز در يادگيري تفريح نمودن صحيح كودكان موثر دانست و گفت : گرچه در حال حاضرمدارس و محيط هاي آموزشي از امكانات تفريحي مناسبي برخوردار نيستند اما به طور حتم مدارس و والدين مي توانند نقش موثري در يادگيري فرهنگ صحيح تفريح نمودن در كودكان داشته باشد .
وي ، تصريح كرد: تفريحات سالم در جامعه كنوني هزينه هاي بالايي را براي خانواده ها به همراه دارد و اكثر خانواده ها با درآمد ناچيز قادر به فراهم كردن زمينه هاي اين تفريحات نيستند.
ميرزابيگي ، در پايان خاطر نشان كرد : با توجه به به اينكه در حال حاضر امكان مهيا كردن امكانات تفريحي دلخواه و سالم براي قشر جوان از سوي خانواده هاي كم درآمد وجود ندارد ، بنابراين محيط هاي آموزشي و فرهنگسراها بايد اين امكان را در اختيار قشر جوان قرار دهند.