عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت : ايجاد توازن در ورود دختران و پسران به دانشگاه محدوديت نيست ، بلكه موجب افزايش بازدهي تحصيلات عالي در كشور و شايسته سالاري در امر تحصيل مي شود .

ژرژيك آبراميان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي "مهر " افزود : نگراني مسوولان و كارشناسان از افزايش ورود دختران به دانشگاهها  كاملا به جاست ،  زيرا فضاي دانشگاهها را از حالت توازن خارج مي كند و در آينده نزديك بازار كار رشته هاي تخصصي را تحت تاثيرقرار مي دهد.

 وي ادامه داد : دختران به طور كلي درسخوان تر از پسران هستند و پسران به علت درگيري با مسائل و آفتهاي پيچيده اجتماعي  با كاهش انگيزه براي ورود به دانشگاه رو به رو شده اند ،  بنابراين بايد با بررسي عميقتر ريشه ها و علل اين موضوع در جامعه براي پيدا كردن راهكار منطقي اقدام كنيم .

وي گفت : موضوع كم شدن انگيزه ورود پسران به ادامه تحصيل در سطوح بالا يك مسئله مهم در كشور است كه بررسي آن نيازمند يك كار تحقيقي وسيع و اصولي است ،   زيرا آنان به طور كلي به آينده خوش بين نيستند و نگراني هاي زيادي دارند كه بسياري از آنها منطقي است و بايد هر چه زودتر در دستور كار مسئولان و نمايندگان مردم قرار بگيرد .

وي ادامه داد : مسائلي كه جوانان با آن درگير هستند را  نبايد به صورت سطحي و تك علتي بررسي كرد ،  بلكه بايد به تمام جوانب و ابعاد مختلف آن توجه كرد تا امكان رسيدن به يك راهكار اساسي و عملي ميسر شود درغير اين صورت نتيجه بررسي ها گره اي از مشكلات پيچيده  جامعه را باز نمي كند .

 وي گفت :  موفقيت بيشتر دختران در كنكور معلول مشكلات و مسائلي است كه در بطن جامعه مي گذرد و نشانگر استعداد بيشتر دختران نسبت به پسران نيست ،  بنابراين بايد براي ايجاد توازن و تعادل در اين زمينه اقدامهاي عملي صورت گيرد كه آسانترين آن سهميه بندي ورود دختران و پسران در ورود به دانشگاه است .

وي  افزود :  بايد براي ورود بيشتر پسران به خصوص در رشته هايي كه حضور مردان در آنها موثرتر است ، امتيازهايي  براي پسران در نظر بگيريم تا از هدر رفتن هزينه تحصيل دراين رشته ها و كاهش بازده تحصيلات دانشگاهي در كشور جلوگيري كنيم .