به گزارش خبرنگار مهر، این آیین بعدازظهر شنبه با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و جمعی از مدیران این دانشگاه برگزار شد.
در این جشنواره که با مشارکت انجمن های علمی و کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه یاسوج برگزار شده، ابتکارات و نوآوری های دانشجویان و همچنین آثار فرهنگی و هنری آنان در معرض دید عموم قرار گرفته است.
این آثار در ۴۲ غرفه شامل بخش های علمی، دینی، هنری، فرهنگی و هنری و دو غرفه خیریه به نمایش گذاشته شده است.
معاون سیاسی و امنیتی در این آیین برگزاری این جشنواره را در ارتقاء سطح علمی دانشگاهیان استان موثر دانست و گفت: شرکت های دانش بنیان از دل همین فعالیتهای دانشجویان و دانشگاهیان شکل می گیرد.
فتاح محمدی افزود: این برنامه می تواند در شکل گیری شرکت های دانش بنیان استان موثر باشد.
وی بیان کرد: باید از ظرفیت دانشگاه ها در حوزه های مختلف کشوری و استانی برای ارتقای فرهنگ عمومی جامعه استفاده کرد.
محمدی تاکید کرد: اولین اقدام برای هر حرکت آموزش بوده و در آموزه های دینی نیز به این امر توجه شده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه هم در این آیین گفت: این جشنواره با مشارکت ۱۳ کانون، ۲۵ انجمن علمی و هم چنین تشکلهای سیاسی دانشجویان برگزار شد.
فریبرز نیکدل؛ هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه دستاوردهای کانونها، انجمن ها و و تشکل های دانشجویی دانشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: بسترسازی برای فعالیت کانون های فرهنگی و انجمن های علمی و شناسایی استعدادهای برتر دانشجویی و بالفعل کردن ایده های آنان از دیگر اهداف این جشنواره است.
به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین جشنواره دانشجویی حرکت در دانشگاه یاسوج به مدت یک هفته از ساعت هشت صبح تا ۲۰شب پذیرای علاقه مندان است.