وزیر کشور به دنبال درخواست نمایندگان مجلس برای ارائه آمار شفاف از ورود پول های کثیف در انتخابات، اعلام کرد صحبت هایش مورد سوءاستفاده سیاسی و تحریف واقع شده و قصد بیان عمومی چنین مطلبی را نداشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی وزیر کشور برای ارائه گزارش از ورود پول های کثیف انتخابات در صحن علنی مجلس حاضر شد.

در ابتدا وزیر کشور توضیحاتی در مورد روزی که چنین موضوعی را مطرح کرده بود ارائه داد که براساس آن اظهار داشت: این صحبت من در جمع فرماندهان مبارزه با مواد مخدر بود و قرار نبوده است رسانه ای شود.

وی همچنین از جوابیه وزارت کشور به رسانه هایی که این اظهارات را با سوگیری سیاسی منتشر کرده بودند خبر داد.

در ادامه حمید رسایی نماینده مردم تهران برگه ای را بلند کرد که روی آن نوشته شده بود به آقای وزیر بگویید کلی گویی نکنید و این برگه را در اختیار ریاست جلسه محمد حسن ابوترابی فرد قرار داد.

در ادامه رحمانی فضلی ارائه آماری در پولشویی در آمریکا و اروپا را آغاز کرد که این اظهارات وی موجب تذکرات شدید نمایندگان در صحن علنی مجلس شد.

محمد حسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت صحبت های رحمانی فضلی را قطع کرده و اظهار داشت: ما از ورود پول های کثیف در کشور اطلاع داریم همین قاچاق سوخت پول کثیفی است که به صورت کثیف به کشور باز می گردد همین نکته کافی است که بدانیم در اقتصاد کشور شاهد پول کثیف هستیم.

وی تصریح کرد: تبیین راه حل برای این موضوع  دغدغه دولت و مجلس است و از وزیر کشور انتظار داریم در راستای حذف پول های کثیف اقدام کند. مجلس و قوه قضاییه هم همراهی می کنند.

نایب رئیس مجلس تاکید کرد: مجلس هم بدون لحاظ گروه های سیاسی این موضوع را بررسی می کند. همکارانم که در گروه مدافعان جدی دولت در مجلس هستند به بنده مراجعه کردند و اعلام کردند که به مسائل طرح شده توسط شما انتقاد جدی دارند و اجازه صحبت خواستند.

وی تاکید کرد: از صحبت های شما این گونه برداشت شده که پول های کثیف در جریان انتخابات و انتخابات مجلس نقش داشته است.

نائب رئیس مجلس گفت: دوستان ما می خواهند اگر شما مصداقی در مورد ورود پول های کثیف در انتخابات دارید با ذکر نام و مبلغ اعلام کنید و به صورت شفاف اعلام کنید تا اگر ضعفی وجود دارد برخورد شود تا قوه مقننه و قضایی به صورت جدی به این موضوع ورود کند.

وی افزود: علت برگزاری علنی این جلسه این بود که اعلام کنیم در حوزه برخورد با پول های کثیف هیچ اغماضی نداریم.

در ادامه وزیر کشور در مقام دفاع از خود درآمد و گفت: من در آن سخنرانی هشدار دادم که اگر مواظب نباشند قاچاقچیان قصد ورود دارند. این صبحت به عنوان هشدار مطرح شد اما برخی رسانه ها این موضوع مهم کشور را به عرصه های رقابت های سیاسی و تحلیل های گروهی کشاندند، ما روز بعد از سخنرانی توضیح دادیم که هشدار بود.

وی خطاب به نمایندگان اظهار داشت: شما از من می خواهید که اسامی که نبوده و موضوعی که وجود نداشته مطرح کنم، قوه قضاییه باید حکم دهد و اعلام کند. من فقط هشدار دادم.

رحمانی فضلی گفت: شما از من انتظار دارید در دام جنگ روانی رسانه های داخلی و خارجی مطالبی را مطرح کنم.

وی همچنین تصریح کرد: گلایه من از کسانی است که فریب رسانه ها را خوردند و مسائلی را مطرح کردند و به این موضوع دامن زدند و عده ای موضع گرفتند.

وزیر کشور افزود: رهبری بارها تذکر دادند که جلوی ورود این پول ها به حوزه سیاست قدرت و انتخابات گرفته شود. حالا من ۱۰ تا اسم بیاورم چه مشکلی حل می شود؟

رحمانی فضلی گفت: اعلام می کنم از صحبت های من استفاده سیاسی شده و مورد تحریف و انحراف قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: متاسفانه مسئله ملی و مهم به بازی سیاسی و جناحی کشیده شده و من باید از مسئله ای دفاع کنم که اصلا وجود نداشت این ظلم به حقیقت است.

وزیر کشور توپ را به زمین رسانه ها انداخت

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای جلسه روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، رحمانی فضلی وزیر کشور برای ارائه توضیحات در خصوص اظهاراتش مبنی بر ورود پول های کثیف به انتخابات در صحن علنی مجلس حضور یافت.

رحمانی فضلی اظهار داشت: برخورد مناسب با این موضوع می تواند ما را در رسیدن به اهداف انقلاب و انجام فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی با بستری سالم و پاک موفق کند.

رحمانی فضلی گفت: زمانی که در دیوان محاسبات بودم نیز بارها این موضوع را طرح کردم. یکی از مهمترین مشکلات کشوری ما بحث بی انضباطی مالی است، ما هنوز نمی توانیم بگوییم کل درآمدهای کشور چقدر است و کل هزینه های کشور چقدر است.

وزیر کشور ادامه داد: باید به صورت جدی تمام منابع مالی کشور و تمام هزینه های کشور به صورت واحد و یکپارچه نه به عنوان یک مسئله دولتی، بلکه به عنوان مسئله حاکمیتی، نحوه گردش مالی کشور را مشخص کرده و نظارت عالیه ای بر تمام امور داشته باشیم.

وی گفت: امروز بخشی از این مسئله را به عنوان پولشویی و پول های کثیف در ابعاد مختلف مطرح خواهم کرد.

رحمانی فضلی افزود: من نامه ای به آقای لاریجانی نوشتم و از ایشان تقاضا کردم که اگر امکان پذیر باشد جلسه غیرعلنی برگزار شود تا ارقامی که من اعلام می کنم مورد سوء استفاده دشمنان واقع نشود. البته ترتیب بحث را به گونه ای خواهم داد که شما خواهید دید. موضوع پولشویی، موضوعی است که کشورهای اروپایی و آمریکایی به شدت با آن مواجه هستند و بزرگترین پولشویی ها در این کشورها صورت می گیرد.

وزیر کشور اظهار داشت: بنده برای اولین بار در ۱۳۹۳.۱۲.۲ در جمع فرماندهان مبارزه با مواد مخدر کل کشور سخنرانی داشتم و در آن جلسه روی آثار و عواقب امنیتی و سیاسی قاچاق صحبت کردم.

وی ادامه داد: برای ما مسجل است که پول های قاچاق و قاچاقچیان با اشرار و تروریست ها ارتباط دارد و این موضوع را برای اولین بار در سازمان ملل نیز مطرح کردیم که برای آنها نیز جالب بود.

وزیر کشور تصریح کرد: اگر منابع قاچاق کنترل نشود، گروه های افراطی و تروریستی از آن استفاده خواهند کرد.

رحمانی فضلی ادامه داد: پول های ناشی از قاچاق در اقتصاد کشور ضررهای زیادی وارد می کند و رقابت را دچار مشکل کرده، انحصار ایجاد می کند و موجب فرار سرمایه ها از کشور خواهد شد.

وی گفت: در آن جلسه در حوزه اجتماعی این مثال را زدم که مسئله قاچاق روی دست کشور ۱.۵ میلیون معتاد گذاشته که با خانواده هایشان حدود ۵ تا ۶ میلیون هستند که با مسائلی مانند قاچاق، سرقت و قتل دست و پنجه نرم می کنند.

رحمانی فضلی گفت: در حوزه سیاسی نیز با این عبارت اعلام کردم «اگر مواظب نباشیم قاچاقچیان و کسانی که دنبال پول های کثیف هستند اینها احتیاج به حامی دارند و حامی را در حوزه قدرت جستجو می کنند و اگر هوشیار نباشیم اینها امکان دارد که از طرق مختلف در حوزه سیاسی منجمله از طریق انتقال قدرت در انتخابات اعمال نظر و اعمال نفوذ کنند.»

وزیر کشور گفت: همان روز این اظهارات من در رسانه های مختلف به صورت ناقص، جهت دار و تحریف شده مطرح شد.

وزیر کشور افزود: اطلاعیه روز بعد از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر صادر شد و اعلام شد چنانچه گردش ناسالم مالی قاچاق مواد مخدر در هر حوزه ای از جمله سیاست ورود کند، منجر به فساد و قدرت گرفتن عوامل قاچاق در مناسبات خواهد شد، نسبت به تاثیر پول های کثیف ناشی از مواد مخدر در همه حوزه ها منجمله انتخابات هشدار داده شد.

رحمانی فضلی اظهار داشت: وزارت کشور به خبرگزاری ای که این خبر را زده بود کتبا نامه نوشته و نسبت به انعکاس این گونه اخبار اعتراض کرد، در آن جلسه بنده برای فرماندهان سخنرانی می کردم و خبرنگاران حضور نداشتند. در هنگام سخنرانی هم اعلام کردم اگر خبرنگاری در این جلسه حضور دارد، مواظب باشید که این صحبت ها نباید در بیرون پخش شود.

وی گفت: علی‌رغم این پیگیری ها، یکی از روزنامه ها از من سئوالی کرد و پس از آن نسبت به آن سئوال تحلیلی در راستای خواست خود ارائه داد.

وزیر کشور افزود: آخرین بار این موضوع در شورای اجتماعی مطرح شد و خبرنگار از من پرسید: موضع شما در قبال اظهارات یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس مبنی بر اینکه از شما خواسته شده برای توضیح درباره پول های کثیف در مجلس حضور پیدا کنید، چیست؟ بنده به عنوان وزیر کشور موظف هستم که وقتی مجلس از ما توضیح بخواهد، توضیح دهیم. آمادگی کامل در این موضوع داریم، به حمدالله در این زمینه قانون پولشویی را داریم که با فعال کردن این قانون می توانیم این مسئله را مدیریت کنیم.

وزیر کشور در ادامه قصد داشت گزارشی از برخورد با شبکه های قاچاق در کشور ارائه دهد و گفت: اگر با این موضوع برخورد نشود یقین بدانید که این افراد قصد نفوذ به همه حوزه ها را دارند چراکه نیازمند حامی و قدرت هستند.

وزیر کشور در ادامه این جلسه تلاش داشت تا آماری از پولشویی و قاچاق در کشورهای اروپایی و آمریکایی ارائه دهد که مورد اعتراض شدید نمایندگان قرار گرفت.

وی گفت: در اروپا و آمریکا سالانه ۱۲۲ میلیارد دلار پول کثیف وارد کشور می شود که ۹۹ درصد آن پولشویی شده و در جریان پول های تمیز قرار می گیرد.
رحمانی فضلی ادامه داد: تخمین های جهانی نشان می دهد سالانه یک تریلیون دلار مورد پولشویی قرار می گیرد که معادل ۱.۶ تولید ناخالص آمریکا است.

وی تصریح کرد: براساس برآورد دفتر جرم و مواد مخدر سازمان ملل در سال ۲۰۰۵ آمریکا حدود ۳۵۰ میلیارد دلار، آسیا و اقیانوسیه  ۲۹۲ میلیارد دلار و اروپا ۲۴۱ میلیارد دلار پولشویی کردند.

در ادامه جلسه فریادهای نمایندگان در اعتراض به اظهارات رحمانی فضلی بالا رفت.

نمایندگان از وزیر کشور خواستند که در خصوص اظهارات خودش توضیح بدهد.

 ابوترابی: کمترین ورود پول کثیف به نهاد قانون گذاری را شفاف اعلام کنید

محمد حسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت در راستای آرام کردن فضا گفت: من نظرات نمایندگان را بیان می کنم.

وی صحبت های وزیر کشور را قطع کرد و اظهار داشت: وجود پول های کثیف در اقتصاد کشور شکی نیست که مهمترین دلیل آن همین قاچاق سوخت است که پول کثیف وارد کشور می کند.

نایب رئیس مجلس ادامه داد: متاسفانه در اقتصاد کشور شاهد جریان پول های کثیف هستیم که در آن بحثی نیست و تبیین و ارائه راهکار برای برخورد منطقی با آن دغدغه مشترک دولت و مجلس است و از حضرت عالی به عنوان سکاندار این موضوع انتظار می رود با برنامه در جهت حذف پول های کثیف از اقتصاد تمام تلاش خود را اعمال کنید و بدانید مجلس در این مسیر با تمام توان همراه شماست و قوه قضاییه هم همراهی خواهد داشت.

ابوترابی فرد تصریح کرد: بدون لحاظ گرایشات سیاسی الان همکاران بنده که در جریان مدافع جدی دولت تعریف می شوند به من مراجعه کردند و خواستار ارائه توضیحات جدی شدند.

وی گفت: دوستان ما از فراکسیون‌های دیگر نیز مراجعه کردند، سخن این است که از مباحث حضرت عالی این گونه برداشت شده و در رسانه ها انعکاس یافته است که پول کثیف در جریان انتخابات هم نقش داشته است و احتمالا در جریان انتخابات مجلس، دوستان ما در مجلس می خواهند بدانند آیا حضرت عالی کمترین اطلاعی از جریان پول کثیف در حوزه انتخابات شکل گیری نهاد قانون گذاری دارید.

ابوترابی فرد از وزیر کشور خواست به صورت شفاف آمار خود را در این خصوص ارائه دهد و گفت: به والله سوگند یاد می کنم و مردم عزیز هم بدانند این دغدغه همه نمایندگان است که اگر ضعفی در این خصوص وجود دارد به صورت شفاف اعلام شود تا دستگاه قضایی برخورد کند.

نایب رئیس مجلس تاکید کرد: تقاضای برگزاری جلسه علنی به این دلیل بود که مجلس در حوزه برخورد با جریان پول کثیف در حوزه سیاست هیچ اغماضی ندارد، والله ملت عزیز این اصل مجلس است لذا خواهش حقیر از شما به عنوان وزیر کشور این است که بدون کمترین چشم پوشی، کمترین حضور پول کثیف در حوزه سیاست به ویژه نهاد قانون گذاری تبیین بفرمایید، در حوزه های دیگر نیز دغدغه ما است به طور طبیعی مجلس در همه حوزه ها ناظر است اما از خود آغاز می کنیم.

ابوترابی ادامه داد: به طور جدی رسانه های بیگانه و دشمنان نظام از اظهارات شما سوء استفاده جدی کردند.

به گزارش مهر این اظهارات ابوترابی فرد تشویق و احسنت نماینگان را در پی داشت.

عقب نشینی رحمانی فضلی از ادعای ورود پول های کثیف در انتخابات

وزیر کشور در ادامه گفت: من توضیح دادم در آن جلسه به عنوان مسئول حوزه مبارزه با مواد مخدر صحبت کردم و هشدار دادم که اگر مواظبت نکنیم اینها قصد ورود به حوزه قدرت را خواهند داشت.

رحمانی فضلی ادامه داد: این صحبت من به عنوان هشدار مطرح شده بود، برخی از رسانه ها این موضوع مهم کشور را به عرصه ها رقابت های سیاسی، تحلیل های گروهی و با توجه به مصالح و منافع خود استفاده کرده اند.

وزیر کشور ادامه داد: حالا جنابعالی می فرمایید من مسئله ای را که اصلا مطرح نشده و چنین موضوعی وجود نداشته اسامی را اعلام کنم که اتفاق نیفتاده. من به عنوان مسئول حوزه مبارزه با مواد مخدر و آثار آن تذکر و هشدار جدی دادم.

وی گفت: اگر قرار باشد کسی گزارشی در این خصوص ارائه دهد قوه قضاییه است نه بنده. من این مسئله را به عنوان هشدار مطرح کردم و انتظارم از مجلس و قوه قضاییه این است که با این موضوعات به صورت اساسی برخورد کند.

وزیر کشور گفت: شما از من انتظار دارید به جنگ روانی که رسانه های داخلی و خارجی دامن زدند وارد شوم و داخل آن زمین حرکت کنم.

وی تاکید کرد: چه کسی می تواند در اینجا به من اثبات کند که چنین اتفاقی افتاده است.

رحمانی فضلی افزود: گلایه من از کسانی است که در این مسئله فریب رسانه ها را خوردند و مسائلی را مطرح کردند که به این موضوع دامن زدند.

وزیر کشور گفت: مقام معظم رهبری بارها تذکر دادند که باید جلوی ورود پول های فساد را به حوزه انتخابات، سیاسی و قدرت گرفت چرا در مسئله ای که با عنوان هشدار مطرح می شود موضعی می گیرید که برای دفاع از آن مجبور به تشکیل چنین جلسه ای شویم.

وی تصریح کرد: از صحبت هایی که بنده کردم و موجود است سوء استفاده سیاسی شده و مورد تحریف و انحراف قرار گرفته است و یک مسئله کاملا ملی و مهم به بازی های سیاسی کشیده شد. این ظلم به حقیقت است.

رحمانی فضلی دو پرونده بزرگ قاچاق مواد مخدر را در صحن علنی مجلس افشا کرد

وزیر کشور تصریح کرد: در سه ماه اخیر با فردی با ۳۵ سال سن مواجه شدیم که ۵ کلاس سواد دارد و در ظرف دو سال ۲۰۰ تن مواد مخدر جا به جا کرده، دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان پول در حساب های این فرد چرخانده شده؛ حساب هایی که مربوط به خودش نبوده است.

رحمانی فضلی ادامه داد: در همین پرونده ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول در حسابی گردش داده شده که حدود ۶ سال پیش فوت کرده یا پول در حساب بچه ای ۶ ساله به گردش افتاده است.

افشای سوء اسفتاده های مالی در کمیته امداد

وی همچنین بر لزوم مبارزه با قاچاق کالا تاکید کرد و با بیان مثال دیگری برای پول‌های کثیف، گفت: در کمیته امداد بیش از 100 نفر 27 هزار خودروی لوکس در حدود 20 میلیارد وارد کشور کردند که متاسفانه در اینجا از حقوق مستضعفین سوءاستفاده شده است.

رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود گفت: ما در یکی از جزایر 9 هزار و 570 شرکت که دو هزار و 814 شرکت فقط با یک آدرس به ثبت رسیده است داریم. همچنین کد پستی 99 درصد شرکت‌های ثبت‌شده در این جزیره یک رقم بوده است و این باعث شده معادل 20 میلیارد دلار مالیاتی که باید کشور بگیرد، انجام نداده آن هم به خاطر همین فرارها و پول‌شویی‌ها است. این فساد نیست؟ این پول کثیف نیست؟

رحمانی فضلی گفت: در زمینه قاچاق سوخت سالانه هشت میلیارد دلار پول کثیف وارد عرصه اقتصاد می شود.

وزیر کشور تصریح کرد: در همین زمینه بیش از چهار هزار شرکت با یک کد و سه هزار شرکت با یک آدرس ثبت شده اند.

وی تاکید کرد: همه این موارد مسائلی است که دغدغه مقام معظم رهبری بوده است و بارها نسبت به آن تذکر داده است.

رحمانی فضلی افزود: من خودم نماینده بودم، نماینده شما در دیوان محاسبات بودم، آیا به روند هزینه های مربوط به انتخابات در کشور نظارت و کنترلی وجود دارد؟ اصلا نیست.

وزیر کشور تصریح کرد: آیا قدرتمندان و سودجویان به دنبال سوء استفاده از این مسئله هستند یا خیر؟ ما باید شیوه هایی اتخاذ کنیم که از ورود این پول ها به عرصه انتخابات جلوگیری کنیم.

وی افزود: آیا در شورای نگهبان پرونده هایی وجود دارد که افرادی به خاطر این پول ها رد صلاحیت شدند یا خیر؟ بنابراین ما باید تلاش کنیم که این پول ها وارد عرصه سیاسی نشود.

به گزارش مهر در ادامه جلسه وزیر کشور قصد داشت پاورپوینت از دو پرونده قاچاق در صحن پخش کرده و توضیح دهد که ابوترابی فرد اعلام کرد موضوع جلسه این نیست و باید جلسه ای را به صورت مفصل به این موضوع اختصاص داد.

در ادامه رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر سردار مویدی در جایگاه مجلس حاضر شد و گفت: بنده رئیس جلسه ای بودم که وزیر کشور درخصوص تبعات ورود پول های کثیف به سیاست صحبت کرد.

وی تصریح کرد: در این جلسه وزیر کشور عنوان کرد اگر ورود پول های کثیف رصد و کنترل نشود احتمال اینکه آسیب این پول ها متوجه حوزه های مختلف شود متصور است.

سردار مویدی تاکید کرد: حالا رسانه ها برداشت های مختلفی کردند.

وی درخصوص دو پرونده قاچاق گفت: حدود پنج سال روی این دو پرونده کار کردیم. دو نفر که میانگین سنی آنها ۳۰ تا ۳۵ سال بود.

در ادامه محمد حسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست مجلس را برعهده داشت صحبت های رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر را قطع کرد و خطاب به رحمانی فضلی گفت: بحثی که برادر ارجمند ما مطرح می کند بحثی مهم و ضروری است اما این جلسه اقتضای طرح این مباحث را ندارد. آنچه نظر مجلس بود بنده توضیح دادم شما اگر بر آن حوزه توضیحاتی دارید بفرمایید چون در این جلسه دعوت ما از شخص حضرت عالی برای استماع فرمایشاتتان بود لذا بنده و همکاران آماده هستیم که فرصتی را برای بررسی این موضوع قرار دهیم.

در ادامه رحمانی فضلی گفت: من درخصوص آن مسئله توضیح دادم و بیشتر از این توضیح لازم نیست حقایق همان بود که من توضیح دادم.

وی تصریح کرد: ما در حوزه قاچاق کالا براساس برآوردهای درست و دقیق حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیارد دلار سالانه در کشور از این محل آسیب می بینیم و این پولی که وارد عرصه اقتصادی می شود می تواند رانت ها را افزایش داده و عرصه اقتصاد را دچار مشکل کند.

وزیر کشور تاکید کرد: در طی ۱۰ سال ۴۸۷ پرونده را در قوه قضاییه در این زمینه بررسی شده که جریمه آنها حدود ۶ هزار میلیارد تومان بوده است که در تقاضای رسیدگی مجدد به کمتر از یک درصد کاهش یافته است که باید برخورد جدی شود.

رحمانی فضلی اظهار داشت: در حوزه دارو رقم ۵۰ میلیارد به عنوان داروهایی که از طریق گمرکات به شرایط کاملا غیر قانونی و تقلبی وارد شده وجود دارد.

وی تصریح کرد: در کمیته امداد ما بیش از صد نفر را که ۲۰ میلیارد تومان واردات داشتند که به اسم اینها واردات صورت گرفته بررسی کردیم، ۲۷ هزار خودروی وارداتی گران قیمت را به اسم این افراد وارد کردند. هفت دستگاه پروشه، چندین دستگاه لکسوز و بی ام و.

وزیر کشور افزود: این افراد کسانی هستند که برای اینکه مالیات به گمرک ندهند از افراد نیازمند سوء استفاده می کنند.

رحمانی فضلی ادامه داد: در یکی از جزایر دو هزار و ۵۷۰ شرکت که فقط با یک آدرس به ثبت رسیده است داریم.

وی تصریح کرد: حدود هزار شرکت در این جزیره با یک کد پستی ثبت شده است که باعث شده است ما معادل ۲۰ میلیارد دلار مالیاتی که باید کشور بگیرد نمی تواند بگیرد به خاطر همین فرارها به خاطر همین پولشویی و به خاطر همین مسائلی که اتفاق می افتد.

وزیر کشور افزود: اگر می خواهید یک اقتصاد سالم و پاک و غیر نفتی و مقاومتی داشته باشیم اینها گریزگاه های مالی کشور است که نه تنها به خزانه کشور وارد نمی شود بلکه در مسیر خود فساد ایجاد کرده و موجب می شود این پول ها در حوزه هایی برای این افراد سودهای سرشار ایجاد کند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: بنده به عنوان وزیر کشور در شورای عالی ضد پولشویی از سال گذشته موارد متعدد پرونده ها را به صورت عملیاتی بررسی کردیم.

وی گفت: همان طور که در بیانیه های وزارت کشور ستاد سوخت و صحبت های بنده وجود داشت ورود پول های کثیف به حوزه سیاسی یک هشدار است باید مواظب باشیم این موضوع به حوزه قدرت و سیاست کشیده نشود.

رحمانی فضلی ادامه داد: قبلا چنین مواردی وجود داشت. چند سال پیش یک فرد با پول هایی که هزینه کرد قصد داشت چهره نمایندگان و مسئولان را لکه دار کند.

وزیر کشور تصریح کرد: در این شرایط باید لایحه ای از سوی وزارت کشور به مجلس ارائه شود و یا به صورت طرح از سوی مجلس که منشا و منبع هزینه های انتخاباتی کاملا مشخص و قابل نظارت باشد تا ما نشان دهیم خودمان دستمال پاکی هستیم که باید شیشه های کثیف را با دستمال پاک تمیز کرد.

وی افزود: برداشت دوستان از صحبت های من به دلیل اینکه رسانه ها براساس رقابت های سیاسی خود آن را تحریف کردند و برداشت اشتباه داشتند موجب شد که من امروز در مجلس حضور یابم و اصل مسئله را بگویم.

عذرخواهی رحمانی فضلی از نمایندگان

در ادامه رحمانی فضلی با ختم صلوات صحبت هایش را به پایان رساند اما ابوترابی به وی گفت خطاب به نمایندگان اعلام کنید اگر از صبحت های من سوء برداشت شده است عذرخواهی می کنم. این گفتگو به صورت غیر علنی مطرح شد و در بلندگوها پخش نشد.

رحمانی فضلی ادامه داد: به بنده پیشنهاد می کنند که من بگویم اگر دوستان از صحبت های من به دلیل انعکاس بد نشریات و روزنامه ها سوء تفاهم پیدا کرده اند من از شما از طرف آنها عذر خواهی کنم.

حضور لاریجانی پس از اتمام سخنان رحمانی فضلی

با پایان یافتن توضیحات رحمانی فضلی و سخنان وی، علی لاریجانی وارد مجلس شد و ریاست جلسات را برعهده گرفت.