اراک- مدیر کل امور روستایی استانداری مرکزی گفت: ۹۰ طرح از طرح های تایید شده در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری روستایی به معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ارائه شده است.

 به گزارش خبرنگار مهر، سیامک سلیمانی صبح امروز در جلسه کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی، با بیان مطلب فوق افزود: همه طرح های تایید شده طی سه مرحله بررسی نهایتا با تایید و امضای استاندار مرکزی، به معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ارسال شده است.

وی اظهار داشت: مسئله سرمایه گذاری و توسعه روستایی باید تبدیل به یک هدف شود و به اجرا درآمدن این هدف با فراهم کردن زیرساخت های لازم ممکن می شود و نهادها و دستگاه ها باید نگرش مسئولانه ای در زمینه ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری روستایی در استان داشته باشند.

در ادامه جلسه سرپرست استانداری مرکزی گفت: برای دستیابی به رونق سرمایه گذاری و تولید در مناطق روستایی، باید طرح های تایید شده در جلسات با دقت عمل و برنامه ریزی اجرا شود و اگر ایراداتی در اجرای کار وجود دارد باید به صورت مشخص و شفاف به وزارت کشور گزارش شود.

شکرالله حسن بیگی افزود: مشکلات اجرای کار باید حتما برطرف شود نه اینکه اهالی یک منطقه طرحی را ارائه کنند و بعد از جلسات متعدد و پیگیری های مختلف، مقررات دست و پاگیر ادامه و اجرای کار را با مشکل مواجه کنند یا اینکه سرمایه گذاری با شکست مواجه شده و نه تنها شغلی ایجاد نشود بلکه شاهد روستاییانی باشیم که علاوه بر شکست سرمایه گذاری خود، به بانک هم بدهکار شده اند.

وی خاطر نشان کرد: سند روستایی اشتغال برای هر روستا باید تهیه و تدوین شود و پیگیری و اجرایی کردن آن در دستور کار قرار بگیرد و بانک ها و دستگاه های ذیربط نیز اعلام آمادگی کرده اند که در جهت رونق اشتغال روستایی، مساعدت لازم را خواهند داشت.

برچسب‌ها