کارگاه‌های تحلیل رسانه‌ای پروفسور آسابرگر در ایران در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور آرتور آسا برگر، استاد بازنشسته دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو و یکی از برجسته ترین استادان ارتباطات دنیا در اردیبهشت ماه سال جاری به مدت دو هفته به ایران سفر می‌کند و در هفت جلسه کارگاه تحلیل رسانه ای در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران شیوه‌های تحلیل انتقادی رسانه ها را به زبان انگلیسی مورد بحث قرار خواهد داد.

سفر پروفسور برگر به ایران به دعوت مرکز پژوهشی سیاست‌های فضای مجازی دانشگاه تهران، کرسی یونسکو فرهنگ و فضای مجازی: دوفضایی شدن جهان، و انجمن ایرانی مطالعات جهان، و با حمایت بنیاد ملی نخبگان انجام شده است.

برنامه کارگاه ها به شرح زیر است:

یکشنبه ۱۳ اردیبهشت

پیشگفتار

ساعت ۱۴- ۱۵:۳۰

دوشنبه ۱۴ اردیبهشت

نظریه نشانه شناسی ۱

ساعت ۱۴- ۱۵:۳۰

سه شنبه ۱۵ اردیبهشت

نظریه نشانه شناسی ۲

ساعت ۱۴- ۱۵:۳۰

یکشنبه ۲۰ اردیبهشت

نظریه روانکاوی

ساعت ۱۴- ۱۵:۳۰

دوشنبه ۲۱ اردیبهشت

تبلیغات

ساعت ۱۴- ۱۵:۳۰

سه شنبه ۲۲ اردیبهشت

پسامدرنیسم

ساعت ۱۴- ۱۵:۳۰

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت

طنز

ساعت ۹:۳۰ - ۱۱

 

بدین وسیله از کلیه اعضای محترم و علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه‌های دعوت به عمل می آید. شرکت در کارگاه‌ها رایگان و فقط برای ثبت نام کنندگان مجاز است. برای ثبت نام، اطلاعات زیر را در ایمیلی با موضوع «پروفسور برگر» به نشانی crpc@ut.ac.ir  ایمیل بفرمایید. نام و نام خانوادگی، مدرک و رشته تحصیلی، نام دانشگاه محل تحصیل، تلفن همراه

آرتور آسا برگر در مدت اقامت خود در ایران، در تهران، اصفهان و شیراز سخنرانی های متنوع همراه با کارگاه های آموزشی در حوزه های مطالعات رسانه، روش های تحقیق در رسانه و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد نمود. پروفسور برگر علاوه بر کارگاه های فوق، سخنرانی هایی را در انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، مرکز ملی فضای مجازی، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی و . . . خواهد داشت.

آرتور آسا برگر بیش از هفتاد کتاب درسی و تحلیلی در حوزه های مختلفی مثل روش‌های پژوهش در رسانه‌ها، نقد نظام تبلیغاتی در جهان سرمایه‌داری، توریسم، جامعه شناسی، مطالعات فرهنگی و زندگی روزمره، فرهنگ مردم پسند، نگارش علمی، و نظریه‌های ارتباطات نوشته است و پژوهشگران بین المللی بیش از پنج هزار بار به آثار وی ارجاع علمی داده‌اند. وی در ضمن یک کاریکاتوریست و رمان نویس برجسته است که می توان گفت پایه گذار ژانر علمی در رمان و داستان‌های علمی محسوب می‌شود.

این کارگاه ها درتالار حنانه واقع در تهران، امیرآباد شمالی، پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان برگزار می شوند.

 علاقه مندان برای اطلاع بیشتر می توانند با دبیرخانه کارگاه به شماره ۸۸۰۱۵۰۷۱ تماس بگیرند.

دریافت کتاب روش‌های پژوهش در رسانه‌ها نویسنده آرتور آسابرگر، نشر دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌ها امکان پذیر است.