جلال دیانسایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساماندهی و مرمت محوطه داخلی، احداث رمپ های ورود و خروج، احداث ساختمان شرکت های حمل و نقل، بتون ریزی و جدول بندی، هدایت آب های سطحی و اصلاح وضعیت فعلی پایانه بار آستارا با انتخاب پیمانکار به زودی آغاز می شود.
وی از اختصاص ۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و عمرانی به این پروژه خبر داد و گفت: شهرستان آستارا در شمال استان گیلان و همجوار با جمهوری آذربایجان یکی از مهمترین مرزهای زمینی کشور است و با توجه به ورود کامیون های ترانزیتی ایرانی و خارجی برای بارگیری کالاهای صادراتی و وارداتی در پایانه بار آستارا، احداث این پایانه برای ساماندهی بار ضروری است.
مدیر پایانه مرزی آستارا با اشاره به افزایش ۶ درصدی ورودی و ۷ درصدی خروجی در حوزه تردد کامیون های ترانزیتی و صادراتی در سال گذشته نسبت به مدت مشابه افزود: در سال گذشته در مجموع بالغ بر ۸۰ هزار کامیون از مرز زمینی آستارا تردد کرده اند.
دیانسایی آمار تردد مسافرین ورودی و خروجی از طریق مرز زمینی آستارا را بالغ بر ۸۲۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: مرز زمینی آستارا سومین مرز کشور از نظر میزان تردد مسافر در سطح مرزهای ایران است و شمار زیادی از مسافران عبوری از این مرز امکان توسعه تجارت چمدانی را در این منطقه مرزنشین از کشور فراهم می کند.
پایانه ترانزیتی صادراتی بار آستارا از محوطه ۸ هکتاری برخوردار بوده که دارای ساختمان اداری، محوطه پارک کامیون های ترانزیتی، سوله نگهداری کالاهای صادراتی، ساختمان استقرار شرکت های حمل و نقل، مسجد و سالن اعلام بار است.