مجتبی راعی کارگردان سینمای مستند معتقد است اراده ای محکم در کار است تا فیلم «طاووس مست» درباره زندگی شمس و مولانا ساخته نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی دیدار حجت الله ایوبی ریيس سازمان سينمايی با اوميت يارديم سفير تركيه که تیرماه سال گذشته با موضوع همکاری های مشترک سينمايی بین این دو کشور برگزار شد، مقرر شد تا مجتبی راعی «طاووس مست» را درباره شمس و مولانا به صورت تولید مشترک بین ایران و ترکیه کارگردانی کند اما با وجود آماده بودن فیلمنامه و انجام بازنویسی های مکرر این تولید به انجام نرسید.

در بخش بین‌الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر که اردیبهشت ماه امسال برگزار شد در بخش ها و از سوی مسئولان مختلف بر مساله تولید مشترک تاکید شد ولی این اتفاق هم باعث نشد تا خبری درباره ساخت «طاووس مست» به گوش برسد. همچنین چندی پیش تولگا چلین کانات، تهیه کننده و کارگردان ترکیه‌ای در دیدار با حسن صفرخانی رایزن فرهنگی کشورمان در ترکیه پیشنهاد ساخت مشترک فیلم سینمایی مولانا توسط ایران و ترکیه را ارایه داد که باز هم خبری از پیگیری این موضوع نشد.

مجتبی راعی ضمن گلایه از ساخته نشدن این فیلمنامه سینمایی به خبرنگار مهر گفت: نگارش فیلمنامه «طاووس مست» وقت و انرژی بسیاری از من گرفت و هرچه بیشتر تلاش کردم متاسفانه کمتر به نتیجه رسیدم و متوجه شدم اراده ای محکم در کار است تا این فیلم ساخته نشود.

کارگردان فیلم «تولد یک پروانه» ادامه داد: یک سال از عمرم را برای نوشتن فیلمنامه ای که دوست دارم صرف کردم و می دانم ارزش از دست دادن یک سال از زندگی و هزینه کردن برای یک کار سینمایی چه دردآور و در عین حال طبیعی است.

وی درباره فیلمنامه «طاووس مست» بیان کرد: این فیلمنامه برداشتی مدرن از عرفان مولانا جلال الدين است و می توانست به عنوان نخستین گام در جهت همکاری سینمای ایران و ترکیه به شمار آید. مزار مولانا در قونیه در کشور ترکیه و مزار شمس در شهر خوی است و ارتباط این دو نیز بر کسی پوشیده نیست بنابراين فیلمنامه «طاووس مست» هم در راستای آشنایی دو فرهنگ ایران و ترکیه نوشته شده است.

راعی در پایان با اشاره به فعالیت های آتی خود گفت: در حال حاضر نگارش فیلمنامه یک کار اجتماعی را آغاز کرده ام و امیدوارم به تولید برسد.