بابلسر- مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران گفت: مازندران رتبه نخست استفاده از فضای مجازی را در کشور دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شادمان شامگاه چهارشنبه در جشن سپاس از معلمان و خیران مدرسه ساز بهنمیر در سالن اجتماعات تالار پیوند بهنمیر اظهار داشت: تکریم معلم و بزرگداشت او آثار بسیار مثبتی را در فرهنگ جامعه و تعلیم و تربیت باقی می گذارد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه همه باید در حال تعلیم و یادگرفتن باشند، گفت: معلم مرکز دایره و محور حرکت علمی و تربیتی نسل جوان و نوجوان است.

وی با اشاره به اینکه کلام معلم بر جان و دل تاثیر زیادی دارد، بیان کرد: خیران نیز همراه و همپای معلمان بار سنگینی به دوش می کشند.

شادمان با بیان اینکه ۸۰درصد امکانات و فضاهای آموزشی از سوی مردم فراهم شده است، گفت: این نشان می دهد مردم ما قدر علم و دانش و منزلت معلم را می دانند.

وی با بیان اینکه در عصری زندگی می کنیم که فضای مجازی و سایبری حیات اجتماعی دانش آموزان و معلمان را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: باید ظرفیت جامعه را برای استفاده درست از این فضاها مهیا کنیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران با اعلام اینکه مازندران رتبه نخست کشور را در بحث استفاده از فضای مجازی دارد، بیان کرد: باید با ارائه راهکار مناسب این ابزار را در خدمت خود به کار گیریم.

وی با بیان اینکه کشور ما اصیل ترین کشور دنیا از لحاظ فرهنگ غنی و پیشینه تاریخی است، یادآور شد: از این مولفه های بزرگ دینی و سنتی کشورمان می توانیم در سطح بین الملل بهره ببریم.

شادمان با بیان اینکه در یک نظرسنجی عمومی معلمان به عنوان معتمدترین افراد جامعه معرفی شدند، گفت: این نشان می دهد معلم جایگاه خود را حفظ کرده و مردم به جایگاه آنها پی بردند.

کمالی با بیان اینکه هر جامعه ای که دارای قدرت فرهنگ نظامی و اقتصادی باشد هیچکس قدرت تهدید آن کشور را ندارد، بیان کرد: کشور ما به برکت زحمات شما معلمان به درجات بالای رشد و تعالی رسیده است.

وی بزرگترین معلم بشریت را پیامبر(ص) دانست و گفت: معلمی شغل انبیاست، معلم دریایی از محبت، صبوری، عشق و ایثار است.

در ادامه مدیر آموزش و پرورش بهنمیر اظهار داشت: تکریم از علم، معلمان و کسانی که برای دانش زحمت می کشند، تکریم از ادب است.

علی روشن رای با بیان اینکه معلمان و خیران عاشقان جاودانه هستند، گفت: معلمان و خیران با انفاق دارایی خویش، خود را جاودانه می کنند.

وی با بیان اینکه بخش بهنمیر دارای۴۴مدرسه و سه هزار و ۷۰۰ دانش آموز است، بیان کرد: ۹۰درصد مدارس و فضای آموزشی اهدایی خیران است.

مدیر آموزش و پرورش بهنمیر کسب رتبه  برتر کشوری و استانی را از جمله عملکرد آموزش و پرورش بهنمیر دانست با اشاره به موضوع هدایت تحصیلی که حدود ۵۴.۴ درصد دانش‌آموزان باید به رشته فنی‌فنی وحرفه‌ای و کار و دانش هدایت شوند، اعلام کرد: در این زمینه ۲۶۸ رشته مهارتی نیز در کشور در حال تدریس است که با توجه به زیرساخت منطقه بهنمیر ۱۵ رشته مهارتی تدریس می‌شود.

روشن رای تعداد مدارس تخریبی بهنمیر را پنج مدرسه اعلام کرد و گفت: سرانه فضای آموزشی در بهنمیر بالاتر از استاندارد کشوری است به طوری که بیشترین فضای آموزشی  آن ۱۳ هزار مترمربع و کمترین نیز ۲ هزار مترمربع است.  

وی نداشتن دارالقرآن اختصاصی، استخر ورزشی، پژوهش‌سرا، آموزشگاه مرکزی و عدم امکانات خدمات درمانی وِیژه فرهنگیان را از جمله مشکلات آموزش و پرورش بهنمیر دانست.  

برچسب‌ها