به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش پیش از ظهر امروز در نشست هزار نفری دانشجویان بسیجی دانشگاه های خوزستان در اهواز عنوان کرد: در شرایط کنونی جامعه ما چند شبهه وجود دارد. ما در ابتدا باید رمز ماندگاری شخصیت های مهمی همچون امام خمینی (ره) در تاریخ کشور را بدانیم.
وی افزود: متاسفانه کشور ما همیشه به دلیل وجود افرادی که نسبت به مسئله پیروزی از ولی زمان(عج) بی اهمیت هستند؛ ضربه خورده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط حساس کشور در این زمان اظهار کرد: اعمال تحریم به مدت دو ماه در کشوری مثل روسیه با موجی از نگرانی مردم مواجه شد. در صورتی که کشور ما سه نسل متوالی مورد تحریم نا عادلانه قرار گرفته و مردم همچنان مقاوم هستند.
وی تصریح کرد: نسل سوم تحریم ها در کشور از سال ۸۹ آغاز شده و مذاکرات که در حال انجام، تنها در خصوص این تحریم ها است. بعد از حادثه انفجار برج های دوقلوی تجارت جهانی در آمریکا، پرونده هسته ای ایران به شورای حکام سازمان انرژی هسته ای ارسال شد و برای اولین بار در این زمینه علیه کشور ما اجماع صورت گرفت.
بذرپاش با اشاره به نشست هسته ای سعدآباد گفت: در این نشست پیشنهاد تعلیق فعالیت های هسته به کشور ما داده شد که در ابتدا این پیشنهاد از سوی ما پذیرفته نشد اما پس از مدتی پیشنهاد رد و تاسیسات هسته ای پلمب شدند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اواخر سال ۸۷ پیشنهادی با عنوان انجماد دو طرفه از سوی تیم های مذاکره کننده به کشور ما داده شد که این پیشنهاد برای دو طرف آثار مفیدی داشت اما پس از انتخابات سال ۸۸ و مسئله فتنه کل مذاکرات هسته ای ایران لغو شد.
وی با یادآوری وضع تحریم های غیرقانونی از سال ۸۸ به بعد علیه کشورمان عنوان کرد: کشور ما از ابتدای انقلاب تا کنون تحریم بوده است اما نسل سوم تحریم ها اثرات بیشتری بر روی وضعیت معیشت و اقتصادی افراد جامعه گذاشته است و این مسئله تنها به این دلیل رخ داده که در زمان انتخابات سال ۸۸ اطلاعات مهم کشور از سوی برخی افراد فروخته شد.
بذرپاش با اشاره به نقدهای وارد شده به مذاکرات ژنو و لوزان افزود: تصمیم سریع در مذاکرات نشانه برتری نیست. یکی از اشتباهات راهبردی در این مذاکرات این بود که غنی سازی ۲۰ درصدی را به بهای کمی از دست دادیم چرا که با این میزان غنی سازی می توان تحریم های نفتی را هم برداشت.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ کس در کشور مخالف مذاکرات نیست، گفت: توافق خوب با توفق بد بسیار متفاوت است. فرق این دو در به خطر انداختن امنیت ملی است. توافقی را می توان بد خواند که در آن پرونده کشور به همان صورت باقی بماند و یا اینکه کشور ما را همیشه در جایگاه اتهام و پاسخگویی نگه دارد.