به گزارش خبرنگار مهر، مسعود نصرتی شهردار قزوین صبح دوشنبه در جلسه مشترک اعضاء شورای اسلامی شهر، از رایزنی و برگزاری جلسات مختلف با یک شرکت خارجی برای تأمین مالی پروژه های شهرداری خبردادو افزود: نرخ تأمین مالی در چندین جلسه مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفت تا در طول سه سال، قابلیت بازپرداخت برای ما وجود داشته باشد.
وی از همکاری یکی از بانکهای ایرانی به عنوان بانک عامل در این همکاری مشترک خبردادو افزود: شهرداری هر چه بیشتر بتواند وثیقه به طرف مقابل معرفی کند قادر به استفاده از مزایای بیشتری خواهد بود.
شهردار بیان کرد: حالا نیازمندیم با حفظ خط قرمزها و شرایط بازپرداخت یکسال تا سه سال، پروژه هایی تعریف کنیم که زمین سه پروژه فرودگاه، پروژه حکم آبادو پروژه خدماتی و سرمایه گذاری تالارشهر به عنوان ضمانت معرفی شدو پروژه های ترانوای درون شهری، انتقال پساب، دریاچه تفریحی بوستان باراجین و پروژه انتقال آب شرب سد طالقان به قزوین نیز به عنوان ضمانت و وثیقه ملکی در نظر گرفته شدند.
نصرتی با بیان اینکه برخی از این پروژه ها دارای ماهیتی اقتصادی، اجتماعی و یا زیرساختی بوده و برخی از آنها تمامی این ویژگی ها را با هم دارند، ادامه داد: پروژه های دیگری شامل ۴۰ هکتار از زمین بارانداز و کارخانه آسفالت نیز جزو ضمانتهای پیشنهادی به بانک به شمار می آیند که می تواند جزو موارد پیشنهادی باشند.
وی گفت: با این زمینها در حالت خوش بینانه ۲۰۰ میلیارد تومان ضمانت نامه بانکی تعریف شده است.
تأکید به تبدیل قزوین به شهر توریستی
علی فرخزاد نایب رئیس شورای اسلامی شهر نیز در این جلسه با تأکید بر ارتقاء حوزه گردشگری شهر قزوین گفت: شناسایی ۲۰۰ خانه قدیمی و تبدیل آنها به مهمانسرا و هتل به منظور تقویت ساختارهای گردشگری شهر و بازگشت سرمایه بسیار مهم خواهد بود.
وی یکی از مهمترین مقوله ها برای تبدیل قزوین به شهر توریستی را در اجرای پروژه هایی با ماهیت گردشگری، خدماتی و اقامتی بسیار مهم دانست.
تبلیغ ظرفیتهای قزوین در اتوبان و عوارضی ها
احد چگینی با تأکید بر اینکه برج های مسکونی بادامستان، الهیه و پونک باید به نتیجه برسندو برای تکمیل رینگ های شهر پازل احداث تقاطع های غیرهمسطح تکمیل شود، ادامه داد: پروژه های مسکونی و تقاطع ها نیز می توانند به عنوان ضمانت نامه مدنظر قرار بگیرند.
رئیس کمیسیون املاک و توافقات شورا در ادامه با تأکید بر دست یابی شهرداری به درآمد پایدار در حوزه گردشگری ادامه داد: حدفاصل اتوبان، عوارضی قزوین-تهران، عوارضی قزوین-زنجان و قزوین-رشت از ظرفیت خوبی برای دست یابی به این مهم و تبلیغات ظرفیتها و توانمندی های این خطه بسیار مهم و اساسی است.
وی ادامه داد: قزوین با بیش از یکهزار آثار ثبت شده تاریخی از ظرفیت بالقوه خوبی برخوردار بوده باید این جاذبه ها به دیگر مردم ایران شناسانده شود.
تأکید به تکمیل پازل سرمایه گذاری قزوین
حسین غیاثوند رئیس کمیسیون شهرسازی نیز تهیه سند توسعه و سرمایه گذاری را بسیار مهم دانست و با تأکید بر اینکه سند فوق همچون نقشه راه برای تکمیل پازل سرمایه گذاری شهر قزوین خواهد بود، ادامه داد: هرچه سریع تر پروژه های تعریف شده از سوی شهرداری برای سرمایه گذاری تعریف شوند، به نتیجه بهتری خواهیم رسید.
وی با بیان اینکه سند توسعه سرمایه گذاری راه را برای فعالیت معاونت سرمایه گذاری و سازمان خدمات طراحی تسهیل خواهد کرد، ادامه داد: سرمایه گذاری های کوچک و بزرگ مقیاس به واسطه این نقشه تعریف می شوند تا راه با سهولت بیشتر و با کمترین خطا طی شود.
فرج اله فصیحی رامندی نیز با اشاره به جلسات برگزار شده در کارگروه قزوین+۲۰ و پیشنهاد مطرح شده از سوی یکی از شهروندان بر جانمایی دریاچه توریستی قزوین در مسیر تردد آب کانال و داخل شهر قزوین تأکید کرد.
لزوم بررسی خروجی سرمایه گذاری های انجام شده
محمدرضا صدیقی نایب رئیس کمیسیون عمران شورا نیز یکی از مهمترین ملاکها در توسعه امر سرمایه گذاری در قزوین را در پیگیری سرمایه گذاری های انجام شده و بررسی خروجی آنها اعلام کردو گفت: اگر این موضوعات در دستور کار شورای اسلامی شهر قزوین قرار بگیرد به نتایج خوبی می رسیم.