مرتضی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با وجودی که در جلسات متعدد با مسئولان استان و شهرداری گفتگو شده است که اگر شما به آلوده بودن صنعت موزائیک سازی انتقاد دارید و خواستار انتقال آنها هستید پس مکانی برای آنها در نظر بگیرید، اما این اقدام انجام نشده است.
وی بیان داشت: از موزائیک سازان خواسته شده به شهرک های اطراف اصفهان در شعاع ۵۰ کیلومتر بروند اما شاغلان این حرفه به دلیل اینکه باید در شهرک ها به ازای هر کارگر حق بیمه بیشتری پرداخت کنند، با این موضوع تاکنون مخالفت کرده اند.
رئیس اتحادیه موزائیک سازان اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری در حالی در صدد است که زمین های فعلی کارگاه های موزائیک سازی اصفهان در منطقه دو را متری ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان خریداری کند که ارزش هر متر از این زمین ها چندین برابر نرخ شهرداری است.
وی با اشاره به اینکه هیچ یک از موزائیک سازان زیر بار فروش زمین های خود به شهرداری نمیروند از این رو شهرداری هم با سخت کردن شرایط برای مشاغلین این حرفه بدنبال این است که این افراد یا مجبور به انتقال یا فروش زمین های خود شوند، افزود: شهرداری با جدول بندی مانع از عبور ماشین های سنگین به این منطقه شده و راه را بسته است از طرفی هم برای سخت تر کردن عبور و مرور و در نهایت خرید و فروش در این منطقه، نگهبان به کار گرفته است.
عباسی اعلام کرد: موزائیک سازان با انتقال کارگاه های خود به شهرک نیز باید حق مالیاتی چند برابر بیشتر از مرکز شهر اصفهان بدهند چراکه دارایی معتقد است افرادی می توانند به شهرک ها بروند که شرایط مالی خوبی دارند.
وی با اشار به اینکه هزینه بیمه کارگر در شهرک ها برای موزائیک سازان بیشتر است بنابراین اغلب این افراد زیر بار استخدام کارگر ایرانی نمی روند ، اعلام کرد: از آنجائیکه کارگر افغانی بیمه ندارد به همین لحاظ بیشتر از توان این کارگران استفاده می شود.
عباسی افزود: در صورتی که وام ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی به هر کارگاهی داده شود تا شش ماه دیگر هیچ کارگاه موازئیک سازی در سطح شهر اصفهان نخواهد بود.
وی با اعلام اینکه جمعیت موزائیک سازان شهر اصفهان به بیش از ۵۰۰ نفر می رسد که از این افراد ۴۰۰ نفر دارای پروانه هستند ،خاطرنشان کرد: نزدیک به ۲۰۰ نفر از این افراد در منطقه دو اصفهان مستقر هستند و بخشی در منطقه ۱۱ و مابقی در خیابان امام خمینی (ره) و سطح شهر پراکنده هستند.
رئیس اتحادیه موزائیک سازان اصفهان ادامه داد: تاکنون ۱۰ نفر از موزائیک سازان کارگاه خود را به شهرک ها انتقال دادند.
وی با بیان اینکه مسئولان با استناد به اینکه موازئیک سازان سبب آلودگی منطقه شرق اصفهان شده اند و به همین دلیل خواستار انتقال آنها به شهرک ها هستند، گفت: آلودگی این حرفه به اندازه آلودگی یک خط اتوبوس شهرداری نیست.
عباسی بیان داشت: شهرداری در صورتی که سوخت گاز به این کارگاه اختصاص دهد تا مجبور به استفاده از سوخت گازوئیل و نفت نباشند، در این صورت نصف بیشتر آلودگی های ناشی از این صنعت کم می شود.