به گزارش خبرنگار مهر،در این مراسم که صبح سه شنبه برگزار شد شهردار رشت با بیان اینکه شهر رشت به لحاظ مفاهیم اجرایی و سازمان یافته اقتصادی، ارتباط مناسبی با حوزه های بانکی ندارد اظهار کرد: ساختار اقتصادی در استان گیلان شرایط مناسبی برای استفاده از پتانسیل های موجود در این حوزه نداشته و نوع نگاه مردم در حوزه اشتغال عمدتا به سمت شخصی و حقوقی بوده و کمتر به کارهای تیمی گرایش دارد.
محمدعلی ثابت قدم با اشاره به فلسفه تاسیس بانک شهر گفت: هدف از ایجاد این بانک، جلب مشارکت جمعی در شهرها بوده تا سرمایه های جزء و خرد مردم به گونه ای به هم متصل شود تا صرفا تامین کننده منابع خصوصی نبوده و منافع عمومی جامعه شهری را نیز در بر گیرد.
رییس هیات عامل بانک شهر در استان گیلان افزود: برای فراگیری نگاه شهری و افزایش مشارکت جمعی مردم و استفاده از پتانسیل های موجود در سطح شهر، بسط و گسترش فعالیت های بانک شهر به عنوان بازوی اقتصادی شهرداری لازم و ضروری است.
در این مراسم همچنین معاون مدیرعامل بانک شهر در حوزه نهادهای اجتماعی و مدیریت شهری با بیان اینکه ظرفیت بانک شهر در کنار شهرداری ها وسیله ای برای توسعه و عمران شهری است اظهار کرد: با انتصاب شهردار رشت به عنوان رییس هیات عامل این بانک در استان گیلان و استفاده وی از اختیارات مدیریت عاملی در سطح استان، امید آن می رود که همکاری و تعامل بین بانک شهر و شهرداری زمینه مناسبی برای رشد و توسعه شهری فراهم کند.
غلامحسین تابش فر ادامه داد: این واقعیت وجود دارد که اداره امور شهرها در دنیای امروز به صورت سنتی امکان پذیر نیست و بوجه شهرداری ها باید از باجه ها، فاینانس، سکوک، انتشار و کنسرسیوم تامین شود که در این راستا وجود یک بنگاه اقتصادی مانند بانک شهر در کنار شهرداری ها برای تامین بودجه عمرانی و آبادانی شهر لازم و ضروری است.
در پایان این مراسم، حکم انتصاب شهردار رشت به عنوان رییس هیات عامل بانک شهر در استان گیلان به وی اعطا شد.