به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی احمدی ظهر چهارشنبه در بازدید از پارک بانوان ساوه با بیان این مطلب گفت: در این راستا احداث پارکی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع در ابتدای شهرک فجر ساوه مد نظر است که این پارک در راستای غنی سازی اوقات فراغت و افزایش سرانه فضای سبز، در بین شهروندان این منطقه انجام خواهد شد.
وی افزود: این پارک به دلیل نبود فضای مناسب تفریحی در این مکان، علاوه بر پوشش بخشی زیادی از جمعیت این منطقه، به دلیل واقع شدن آن در مجاورت کمیته امداد، خانه کارگر، آب و فاضلاب روستایی و شورای حل اختلاف، نقش مهمی در راستای رفاه مراجعان به این دستگاه ها را خواهد داشت.
احمدی ادامه داد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، این پارک با تجهیز به امکاناتی مانند زمین بازی محلی، زمین بازی کودکان، روشنایی، نیمکت، سطل زباله، سرویس بهداشتی، فضای سبز مناسب و سایر تجهیزات مورد نیاز، طی مدت ۴۰ روز تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی با بیان این که پارکها از دیدگاه شهرسازی باعث زیبایی هر چه بیشتر فضای شهری و به تبع آن ایجاد شعف و شادی در روحیه شهروندان می شوند، بیان داشت: با به وجود آمدن شرايط جديد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در دوران جديد، اوقات فراغت به عنوان يکی از محورهای مهم زندگی تبدیل شده و كيفيت گذران آن اهميت بيشتری يافته است و در این میان نقش فضاهای شهری در ارتباط با گذران اوقات فراغت بسیار مهم است.
احمدی درباره پارک بانوان ساوه نیز گفت: بخشی از اقدامات مورد نیاز این پارک شامل احداث ایستگاه دوچرخه، محوطه سازی مقابل درب ورودی پارک، اصلاح پیست اسکیت و دوچرخه سواری، اصلاح و ایجاد فضای سبز مناسب، استقرار کانکس برای بوفه و رختکن، ایجاد سکوی آب سردکن، استقرار پنج میز پینگ پنگ، نصب دستگاه بدنسازی، احداث زمین فوتبال ساحلی، نصب هشت میز شطرنج و ساخت ۱۰ آلاچیق و سکوی نشیمن است.
معاون خدمات شهری شهرداری ساوه همچنین خواستار نصب یکصد عدد نیمکت و سطل زباله، اصلاح کف سازی، ایجاد کف پوش ایمن در محوطه بازی کودکان، تجهیز پارک به ساعت بزرگ، استقرار تابلوهای هشدار دهنده، تجهیز نمازخانه و سرویس بهداشتی، تکمیل بخش اداری و مدیریت برای نظارت بیشتر در مجموعه، ایجاد فضای آمفی تئاتر، نصب تجهیزات جهت ورزش ترامپولین و ایجاد راهبند برای تامین امنیت دوچرخه سواران در پارک بانوان شد.
احمدی گفت: برای ارتقای امنیت بانوان در این پارک از ابتدای خرداد ماه، ورود هرگونه تلفن همراه یا دوربین به درون پارک ممنوع است و درب شمالی این پارک با پوشش مناسب مسدود خواهد شد، به طوری که تردد فقط از بخش مدیریت و تحت نظارت امکان پذیر خواهد بود تا بانوان با خاطری آسوده در این محیط مفرح به ورزش بپردازند.
به گفته وی عملیات احداث پارک بانوان ساوه در زمینی به مساحت هفت هکتار شامل فضای سبز، پارک جنگلی، پیست اسکیت، زمین بسکتبال، پیست دوچرخه سواری، فوتسال ساحلی، زمین والیبال ساحلی، زمین بازی کودک و سرویس بهداشتی و نمازخانه، از سال ۹۰ آغاز شد و برای امنیت خاطر بیشتر در آن، این پارک با استفاده از دیوارهای بتنی به طول یک کیلومتر در ارتفاع چهار متر محصور شد.
معاونت خدمات شهری شهرداری ساوه خاطر نشان کرد: دریاچه مصنوعی این شهر نیز با سطح آبگیر ۳۳ هزار متر مربع و گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب، به عنوان تفرجگاهی مناسب با چشم اندازی زیبا و مجهز به تجهیزات ورزشی و تفریحی لازم، در فصول گرم سال مورد استقبال بسیاری از شهروندان برای گذران اوقات فراغت قرار می گیرد.
احمدی اضافه کرد: همچنین پارک خطی بلوار سید جمال الدین اسدآبادی ساوه نیز به دلیل واقع شدن در ورودی شهر، مورد استقبال مسافران به شهر تاریخی ساوه قرار گرفته که عملیات آماده سازی و تکمیل آن نیز شامل نصب کف پوش، جدول، اصلاح فضای سبز و احداث محل نشیمن در این مجموعه انجام شده است.
وی انجام نقاشی دیواری در پارک بهار را از دیگر اقدامات انجام شده ذکر کرد و افزود: مجموعه تفریحی بام ساوه نیز یکی دیگر از تفرجگاه های شاخص این شهر است که در این مجموعه علاوه بر عملیات آماده سازی، ساخت یک پارکینگ عمومی به مساحت یک هزار متر مربع در برنامه های جهادی طرح غنی سازی اوقات فراغت قرار گرفته که تا پایان خرداد ماه انجام خواهد شد.
احمدی به نقش موثر مبلمان شهری در ارتقای فرهنگ ورزش اشاره کرد و بیان داشت: از زمانی که پارک ها با وسایل ورزشی تجهیز شده اند، رغبت شهروندان برای انجام ورزشهای فردی و گروهی افزایش یافته است.
معاون خدمات شهری شهرداری ساوه همچنین از آغاز عملیات نصب سه المان در این شهر خبر داد و گفت: المان شهید رجایی در ابتدای ورودی خیابان رجایی، المان شهید باهنر در ابتدای خیابان باهنر و المان شهید آوینی در ورودی خیابان شهید آوینی به زودی نصب خواهند شد.