معترضين با تظاهرات در پايتخت ارمنستان "رابرت كوچاريا"ن رئيس جمهور اين كشور را به تقلب در رفراندوم قانون اساسي متهم كردند.

به گزارش خبراري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز، رهبران مخالفين طي اعتراضي از كوچاريان رئيس جمهوري ارمنستان خواستند تا به علت  تقلب در رفراندومي كه به زعم آنها اختيارات رئيس جمهور را افزايش مي دهد، استعفا بدهد.

آنها همچنين اعلام كردند كه براي فشار به كوچاريان در صدد به راه انداختن تجمعات اعتراض آميز هستند.

"آرام سارگيسيان" يكي از رهبران اوپوزيسيون جناح عدالت خطاب به جمعيت گفت:"خواست ملت بر اين است كه كوچاريان استعفا دهد، پيروزي با ماست براي اينكه مردم با ما هستند".

اين اظهارات در حالي است كه ناظران از عدم اقبال گسترده مردم از اعتراضهاي قبلي اين گروه خبر داده اند.

منابع دولتي هدف از برگزاري اين رفراندوم را تفكيك قوا بين قوه مجريه، قوه قضائيه ، و شاخه هاي قوه مقننه اعلام كرده اند و دولت اعلام كرده است كه تغييرات فعلي در قانون اساسي اختيارات بيشتري را به پارلمان خواهد داد ليكن گروه ها علت مخالفت خود با اين رفراندوم را دادن اختيارات بيشتر" رابرت كوچاريان" رئيس جمهوري ارمنستان، اعلام كرده اند.

گروههاي مخالف دولت همچنين بر اين باورند كه در انتخابات گذشته پارلماني و رياست جمهو ري هم تقلب صورت گرفته است و خواستار استعفاي رئيس جمهور هستند .

اين گروههاي مي گويند ايستگاههاي راي گيري روز يك شنبه در سراسر كشور خلوت بوده است و مسئولين انتخابات به منظور شلوغ نشان دادن انتخابات خود اقدام به پركردن صندوقها كرده اند. 

اين اعتراضات در حاليست كه 14 عضو ناظر شوراي اروپا كه بر اين رفراندوم نظارت مي كردند، بلوك موافق رفراندوم يعني دولت را برنده اعلام كردند و دخالت مقامات را در اين انتخابات رد كردند.

لرد "جان تامنيلسن" يكي از اين ناظران گفت:"رفراندوم بطور كلي منعكس كننده اراده آزاد كساني بود كه راي دادند".

گرچه برخي بر اين باورند كه اين جمهوري آسياي ميانه نيز مانند ديگر جمهوري ها به دامن ناآرامي ها خواهد افتاد ليكن به نظر مي رسد محدود بودن اين ناآرامي ها و موضع گيري هاي خارجي و همچنين عدم اقبال شهروندان از گروههاي مخالف به اندازه ديگر جمهوري ها به نظر نمي رسد تحولات كنوني بتواند در مسيري كه در همسايگان داشت قدم بگذارد.