همايش "از آموزش الكترونيك تا دانشگاه مجازي خط مشي ها، راهبردها و مديريت استراتژيك" 27 آذر در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، اين همايش با اهداف، تبيين موقعيت ملي و جهاني آموزش الكترونيكي و دانشگاه مجازي و بررسي چشم انداز آينده آن،  بررسي و تحليل جايگاه فناوري اطلاعات در حوزه آموزش و پژوهش با تاكيد بر چشم انداز
20 ساله كشور، بررسي سياست ها، راهبردها و رويكرد هاي آموزش الكترونيكي در ايران و آسيب شناسي و بررسي موانع و چالش هاي فرا روي توسعه آموزش الكترونيكي در ايران برگزار مي شود.

محورهاي اين همايش، دستاوردها و وضعيت كنوني آموزش الكترونيكي و دانشگاه مجازي در جهان وايران، نقش فناوري اطلاعات در تحقيقات دانشگاهي - آموزش و پرورش - حوزه هاي علميه و ساير نهادها، بررسي برنامه ها و شيوه هاي اجرايي آموزش الكترونيكي در كشور،  مطالعات موردي و تجربيات ملي در خصوص دانشگاه مجازي - دانشگاه هاي تهران، علم و صنعت، اميركبير، پيام نور- كالج الكترونيكي صنايع دفاع و مدرسه الكترونيكي آموزش و پرورش - حوزه هاي علميه است.

اين همايش به همت معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب برگزار مي شود.