مجمع دانشجويان حزب الله با صدور بيانيه با انتقاد از عدم اعلام اسامي مفسدين اقتصادي توسط قوه قضاييه ، اين موضوع را موجب سردرگمي مردم و به وجود آمدن شايعات مختلف در اين خصوص دانسته و تاكيد كرد :فقط تا 30 آذر به قوه قضاييه مهلت انتشار اسامي مفسدين اقتصادي را مي دهيم.

به گزارش خبرگزاري "مهر" ، در ابتداي بيانيه مجمع دانشجويان حزب الله كه در خصوص عملكرد اخير قوه قضاييه مبني بر عدم انتشار اسامي مفسدان اقتصادي صادر گرديده ، آمده است : بعد از چند سال و براي اولين بار خبري در جرايد منتشر شد كه قوه قضائيه قصد دارد پرونده 70 تن از مفسدان اقتصادي – حتي در حد وزير – را در اختيار رسانه­ ها قرار دهد اما ديروز شاهد بوديم مجتمع قضايي ويژه­ امور اقتصادي به جاي اعلام اسامي و نتيجه­ پرونده­ هاي مورد بررسي، اقدام به انتشار بيانيه ­اي با اين مضمون كرد كه با توجه به جو رسانه ­اي موجود، اعلام نام مفسدان شبهه­ خروج از عدالت را دارد.

مجمع دانشجويان حزب الله در ادامه با طرح اين سوال كه "مگر اطلاع­ رساني جز از طريق رسانه ميسر است؟" افزود : قوه­ محترم قضاييه بايد ارتباط بين اعلام نام مفسدان و خروج از عدالت را براي افكار عمومي توضيح دهد.

در بخش ديگري از بيانيه خود تاكيد كرد : امروز بايد مبارزه با فساد را كنار گذاشت و به مبارزه با فساد موجود در قوه­ قضاييه در مبارزه با مفاسد اقتصادي پرداخت! عملكرد ديروز قوه­ قضائيه حجت را بر همه تمام كرد. مردم با اين عملكرد چگونه رفيق قافله را از شريك دزد تشخيص دهند؟! مسئولين قوه­ قضاييه يا خود سهيمند يا از ترس ساكت نشسته ­اند و يا بي خبرند كه در هر سه حالت مجرمند.

در پايان نيز مجمع دانشجويان حزب ­الله به همراه ديگر تشكل ­هاي عدالت­ خواه دانشجويي با اعلام اينكه تا روز چهارشنبه سي ­ام آذرماه به مسئولين قوه­ قضائيه مهلت حضور در يكي از دانشگاه ­هاي تهران و پاسخگويي نسبت به اين عملكرد را مي ­دهد تاكيد كرد : در صورت عدم پاسخگويي روز چهارشنبه در مقابل قوه قضائيه تجمع خواهد نمود تا لااقل آنجا پاسخي بشنود.