سعيد زين العابديني در گفتگو با خبرنگار تئاتر "مهر" ضمن بيان مطلب فوق گفت: با نمايشنامه خواني كه گونه اي قديمي است مخالفم و معتقدم كه آن فايده اي نخواهد داشت. زيرا سال هاي گذشته كه امكان چاپ نمايشنامه ها وجود نداشته است، نمايشنامه نويساني همچون "ساعدي" نمايشنامه هاي خود را براي گروه ها مي خواندند. اما شكل امروزي آن "نمايش خواني" است كه به اين ترتيب نمايشنامه ها به گونه اي مستقل اجرا مي شوند و تفاوت آن با اجراي صحنه اي در اين است كه متن را به طور كامل حفظ نيستند. اما ميزانسن و حركت در آن وجود دارد.در واقع نمايش خواني خلاصه شده و شكل گرافيكي اجراي صحنه اي است.
وي درادامه درمورد نمايش خواني خوذد گفت : در نمايش خواني تاول از امكانات نور و صدا استفاده مي كنيم و بازيگرها به صورت كليشه اي روبه روي هم نيستند، بلكه بازي ها كامل هستند و به جاي توضيح صحنه از گرفتن نور استفاده مي كنيم تا تغييرات توضيح داده شده صورت گيرد.به اين ترتيب با چند گام ديگر به اجراي صحنه اي مي رسيم.
زين العابديني در مورد روي آوردن تعداد زيادي از گروه هاي تئاتري به نمايشنامه خواني چنين توضيح داد : ما استعدادها و نيروي هاي جوان زيادي داريم، اما سالن اجرايي متناسب با اين نيروها وجود ندارد و امكانات به درستي تقسيم نمي شود. به اين معني كه عرضه و تقاضا با يكديگر متناسب نيستند. اگر نمايش خواني صورت نگيرد تمام گروه ها به ويژه نسل جوان دهه 60نمي توانند كارهاي خود را اجرا كنند.دليل ديگر آن است كه نمايش خواني بودجه و زمان كمتري براي تمرين احتياج دارد.
وي ضمن اشاره به لزوم گسترش نمايش خواني،تاكيد كرد: نمايش خواني ها بايد اجراي عموم هم داشته باشند.در اين راه استعدادهاي زيادي كشف شده اند كه ايده ها ي بسيار نوي را تصوير كرده اند.اين گروه ها با كار بيشتر آماده تر خواهند شد.
سعيد زين العابديني روز سه شنبه ساعت 18 نمايشنامه "تاول" نوشته "عليرضا توانا" را در جشنواره نمايشنامه خواني نمايش خواني خواهد كرد. بازيگران آن خافظ آهي، آذر خوارزمي و كامبيز اميني هستند.