تاريخ مصرف بسياري از داروهايي كه در انبارهاي شركتهاي دولتي وجود دارد، در حال انقضاست و اين مسئله باعث اتلاف بخش قابل توجهي از بيت المال مي شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" در مشهد ، رضا مسائلي در اولين سمينار ملي مديريت تجهيزات پزشكي در مراكز درماني ضمن بيان اين مطلب گفت: در وزارت بهداشت خريدهاي غير كارشناسانه صورت گرفته است و حجم بالايي از كالاهاي پزشكي وجود دارد كه بيمارستانها و مراكز بهداشتي را با مشكلات جدي روبه رو  كرده است.

مدير كل امور تجهيزات پزشكي در ادامه افزود: 7 هزار ميليارد تومان اموال سرمايه اي تجهيزات پزشكي در بيمارستانها و مراكز درماني وجود دارد در حالي كه كاليبراسيون و سرويس دهي آنها توسط هيچ دستگاهي مشخص نيست و كارشناسي در اين زمينه وجود ندارد تا به صورت علمي اين موضوع را بررسي كند و در برخي موارد بيمارستانها خود وارد عمليات كارشناسي شده اند.

مسائلي ضمن اعلام دست اقدام بودن طرح تجميع تشكيلاتي حوزه بازرگاني وزارت بهداشت ، گفت: در حال حاضر وضعيت اداره كل تجهيزات پزشكي در وزارت بهداشت نيز كاملا مشخص شده است و به وضعيت تجهيزات پزشكي و دارويي به طور شفاف رسيدگي مي شود.

وي ايجاد بانك اطلاعاتي قوي در خصوص توليدات وسايل پزشكي را امري ضروري و اجتناب ناپذير خواند و تصريح كرد: توليدات داخل كشور حداقل در زمينه كالاهاي مصرفي وضعيت نسبتا خوبي را داراست، در حالي كه ارزيابي دقيقي از توليدات داخلي در دست نيست.

در پايان، مسائلي از افزايش سود بازرگاني كالاهاي پزشكي وارداتي خبر داد و علت آن را حمايت از توليدكنندگان داخل كشور بيان نمود.