دكتر فخرالدين حيدري عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: بستري بيش از حد لزوم بيماران در بيمارستانها ، به علت وجود تعرفه هاي غير واقعي و وضعيت نامناسب خدمات بيمه اي است.
وي اظهار داشت: به علت اجراي طرح خودگرداني در بيمارستانها، مسئولان بيمارستان ها براي افزايش درصد اشتغال تخت هاي بيمارستاني و افزايش درآمد بيمارستان ها بيماران را بيشتر از زمان مورد نياز در بيمارستانها بستري مي كنند تا از اين طريق بتوانند بيمارستان خود را اداره كنند.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: ساختار سازمان هاي بيمه گر بايد اصلاح شود تا بيش از 70 درصد هزينه درمان را پرداخت كنند . چون هم اكنون بسياري از مراكز خصوصي دفترچه هاي بيمه را نمي پذيرند همچنين اغلب مراكزي كه با بيمه قرارداد دارند، بيمه فقط 45 تا 50 درصد هزينه درمان را مي پردازد.
وي پيشگيري از ابتلا به بيماريها را يكي ديگر از راههاي كاهش درمان دانست و گفت: آشنايي و ارائه آموزشهاي لازم به مردم در مناطق مختلف كشور در مورد بيماريهاي خطرناك نظير سرطان ها و ايدز باعث پيشگيري از ابتلاي آنها به اين بيماريها مي شود چرا كه در صورت ابتلا به اين بيماريها براي درمان بايد هزينه زيادي صرف شود.
حيدري با بيان اينكه ايجاد محيط رواني مطلوب براي مردم موجب كاهش هزينه هاي درمان مي شود، گفت: وجود مشكلاتي نظير عدم اشتغال، ازدواج و مسكن به لحاظ رواني در جوانان تاثير نامطلوب گذاشته است . چون امروزه بسياري از جوانان كشور با وجود تحصيلات دانشگاهي پس از فارغ التحصيلي نتواسته اند در حرفه اي مناسبي مشغول شوند كه اين امر با ايجاد مشكلات رواني ، باعث پيري زودرس مي شود.